
اجاره خانه تراس دار در زیارت گرگان
Code: 3177542
Region Forest، Rural
2 standard people and up to a maximum of 2 people
Double Bed {1} And Bedside {1}
Infrastructure 100 meters - Enclosure 170 meters
About the Home
اجاره خانه تراس دار در گرگان - نزدیک زیارت
این خانه دوبلکس دو خوابه با تراس دلباز 40 متری و چشم انداز بینظیر 360 درجه در طبقه ششم و هفتم یک ساختمان 7 طبقه (6 واحدی) آسانسوردار در منطقه ای دنج و آرام در نزدیکی روستای زیارت واقع شده است که تا روستای زیارت حدود 2 کیلومتر، تا بلوار ناهار خوران حدود 6 کیلومتر و تا شهر گرگان حدود 15 کیلومتر فاصله دارد.
طراحی اقامتگاه به صورت دوبلکس است و طبقه اول دارای آشپزخانه، نشیمن، دو اتاق خواب، حمام مشترک با ایرانی و فرنگی (درب ورودی حمام از سرویس ایرانی) و تراس 45 متری و طبقه بالا دارای پذیرایی و تراس سرتاسری به عرض 1 متر با چشم انداز 360 درجه می باشد.
وجود فوتبالدستی در سالن پذیرایی و میز و صندلی باغی، تاب و باربیکیو در تراس مجهز به چمن مصنوعی در طبقه اول، فضای مناسبی را برای تفریح و دورهمی میهمانان فراهم آورده است، همچنین می توانید از امکانات تفریحی نظیر دستگاه بازی ps4، کارت های بازی مافیا به همراه 10 عدد ماسک بازی، دبرنا و شطرنج نهایت بهره را ببرید.
اقامتگاه فاقد حیاط و پارکینگ می باشد و به جهت حفظ امنیت، ساختمان مجهز به دوربین مداربسته می باشد که دروازه ورودی و کوچه را تحت پوشش قرار می دهد.
لازم به ذکر است آب لوله کشی این منطقه فاقد کیفیت لازم برای آشامیدن می باشد و بهتر است برای آشامیدن آب معدنی به همراه داشته باشید، همچنین سوخت اقامتگاه برای گرمایش و پخت و پز توسط کپسول گاز مایع تامین می شود.
میهمانان گرامی برای تهیه مایحتاج روزانه، با طی مسافت حدود 500 متری به سوپر مارکت و نانوایی دسترسی خواهند داشت.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور همراه اول و ایرانسل در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت برای ایرانسل به صورت 4g می باشد و برای همراه اول به صورت 3g می باشد.
500 متر انتهایی مسیر دسترسی به اقامتگاه به صورت بتن ریزی شده با شیب تند می باشد و 30 متر انتهایی به صورت خاکی و قابل تردد با انواع خودرو است.
جنگل ناهارخوران، پارک جنگلی النگدره، آبشار و آبگرم زیارت که در جاده ناهارخوران و روستای سرسبز و دیدنی زیارت قرار دارد از جاذبه های قابل دسترسی از این اقامتگاه می باشد.
Introduction Video
Sleeping Area2 Bedrooms
۵ مبل تخت شو یکنفره موجود می باشد، در صورت نیاز بیشتر سرویس خواب به همراه داشته باشند.
Amenities
- Foosball
- Heating System
- Cooling System
- TV
- Furniture
- Elevator
- Pool
- Jacuzzi
Features
Premium Accommodation
puppeteer
It's beautiful
Calendar / Price
Discounts
Cancellation Policy
Strict Policy:
If the reservation is canceled at least 5 full days before the check-in date, the invoice amount will be refunded to the guest after deducting a maximum of 25 percent of the invoice. Otherwise, the first night's rent plus a maximum of 60 percent of the remaining nights will be deducted.More InformationAccommodation Rules
Check-in time from
2 noon To 8 night
Check-out time until
12 noon
Pets (dogs, cats, etc.) are allowed provided that cleanliness is fully observed. Inside the building, the animal must be kept in a special box.
It is mandatory for the guest and all companions to carry a valid passport.
At least one passport must be handed over to the accommodation host on the day of arrival and returned to the guest on the day of termination of the reservation.
Holding parties and playing music is prohibited.
Map
Rating (19 Guests)
4.8
out of 5
Based on the scores of the last 1 year
Guest Comments
These reviews have been translated using AI. Please note that some phrases may not be perfectly accurate.
سید هادی
Jajiga Host Since December 2022
About the Host:
32 سالمه متاهل هستم و عاشق زیبایی های زندگیمم و مهندسی برق خوندم
Booking Acceptance Rate:
91 Percent
Response Time:
Less than 1 Minutes
With online chat with the host