1 از 19

خانه قجری در بافت تاریخی لاهیجان - درجیک

4.8(1 Reviews)
Copied

Code: 3307267

Eco-lodge، Rural Home Entire Place

Region Urban

Up to 3 guests

2 standard people and up to a maximum of 1 people

Without Bedroom

Double Bed {1} And Bedside {1} In the common space

14 meter

Infrastructure 14 meters - Enclosure 330 meters

About the Home

Report Bug

این اتاق سنتی به همراه صبحانه رایگان در محله سردار جنگل لاهیجان واقع شده است که حدود دو کیلومتر تا استخر معروف این شهر فاصله دارد.
این خانه تاریخی با قدمت قریب به 160 سال، در اواسط دوره قاجار توسط میرزا آقاجان بریسم حقیری ساخته شده که یکی از پیشه های این خاندان تجارت ابریشم بوده که در آن زمان رونق داشته است، از این رو تجربه آشنایی با هنرهای بر پایه ابریشم از جمله فرشبافی و نوغان داری برای مهمانان گرامی به صورت رایگان فراهم می باشد.
این واحد در طبقه همکف یک ساختمان دو طبقه 9 واحدی قرار گرفته که دارای یک تخت دو نفره، بخاری ژاپنی، پنکه، میز و صندلی، آینه، کمد و حمام با سرویس فرنگی می باشد و فاقد امکانات پخت و پز است ولی مهمانان گرامی می توانند از مطبخ مجموعه به جهت گرم کردن غذا استفاده نمایند، همچنین این اتاق فاقد سیستم سرمایش است.
گفتنی است سفارش و سرو غذا در وعده ناهار و شام با هماهنگی (حداقل 24 ساعت قبل) و پرداخت هزینه جداگانه امکانپذیر است.
حیاط از چهار طرف با دیوار محصور شده و میزبان نیز در مجموعه حضور دارد، همچنین به جهت تامین امنیت بیشتر ورودی به سمت کوچه مجهز به دوربین مداربسته است.
از مشاعات این مجموعه می توان به فضای غذاخوری، حیاط دلباز و سرویس ایرانی اشاره کرد.
در نظر داشته باشید امکان بازدید از مناطق گردشگری لاهیجان با همراهی میزبان مجموعه به صورت رایگان فراهم است، اما اگر به دنبال آشنایی بیشتر با فرهنگ و آداب رسوم گیلانی هستید، گشت و گذار در شهر های اطراف با همراهی پژوهشگر و تورلیدر محلی با هماهنگی قبلی و پرداخت هزینه جداگانه امکان پذیر می باشد.
همچنین با رزرو این اقامتگاه سنتی، شرکت در رویداد های مختلف فرهنگی و اشنایی با اداب و سنت های گذشته، از جمله نحوه تعلیم در مکتب خانه و شرکت در کارگاه های هنری مختلف نیز برای مهمانان فراهم است.
مهمانان گرامی می توانند برای تهیه مایحتاج روزانه خود از سوپرمارکت در فاصله حدود 100 متری و نانوایی در فاصله حدود 500 متری استفاده نمایند.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور همراه اول و ایرانسل در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g می باشد.
با توجه به عدم وجود پله و داشتن سرویس فرنگی این واحد انتخاب مناسبی برای سالمندان گرامی و افراد دارای معلولیت جسمی می باشد.

Sleeping Area
Without Bedroom

1

1

Amenities

  • Heating System
  • Free Breakfast
  • Janitor/Security Guard
  • Tap Water
  • Electricity and Lighting
  • Closet / Drawer
  • Pool
  • Jacuzzi

Features

Specific

Disabled Persons

Yard

Calendar / Price

Report Bug

August 2026
mtwtfss
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Amounts are in Toman
Price per Extra Guest:+1,000,000 Toman / More than 2 Guests

Discounts

Short Term

10% Discount

More Than 3 Nights

Long Term

20% Discount

More Than 10 Nights

Cancellation Policy

Moderate Policy:

If the reservation is canceled at least 3 full days before the check-in date, the invoice amount will be refunded to the guest after deducting a maximum of 15 percent commission. Otherwise, the first night's rent plus a maximum of 15 percent of the remaining nights will be deducted.More Information

Accommodation Rules

Check-in time from

2 noon To 9 night

Check-out time until

12 noon

    It is mandatory for the guest and all companions to carry a valid passport.

    At least one passport must be handed over to the accommodation host on the day of arrival and returned to the guest on the day of termination of the reservation.

    It is mandatory to observe cleanliness and cleanliness in this residence, if the house is not cleaned, the cleaning fee will be charged at the time of departure.

    Holding parties and playing music is prohibited.

    Pets are not allowed.

    Smoking (cigarettes, hookah, etc.) is prohibited inside the property.

    Other Rules:

  • صبحانه از ساعت ۸ تا ۱۰ صبح به صورت سلف سرویس سرو می گردد.
  • سرو غذا تنها در فضای غذاخوری امکانپذیر است.
  • به جمع مجرد آقایان اجاره داده نمی شود.

Map

Rating (1 Guests)

4.8

out of 5

Based on the scores of the last 1 year

5

Health Contents

5

Host behavior

5

Cleaning the residence

5

Residence Location

5

On-time delivery

4

Accommodation Value

Guest Comments

These reviews have been translated using AI. Please note that some phrases may not be perfectly accurate.

Mrs. سمیه

Jajiga Host Since July 2026

About the Host:

به فرهنگ و هنرهای ایران زمین به خصوص دستبافته های ابریشمی علاقه دارم و فرش های ابریشمی می بافم و زیور فرش های ابریشمی می سازم

Booking Acceptance Rate:

100 Percent

Response Time:

Less than 7 Minutes

10% discount from 3 night
Price per night from3,400,000 تومان

With online chat with the host