اجاره ویلا تریبلکس استخردار در رامسر - کتالم

درباره اقامتگاه

اجاره ویلا تریبلکس استخردار در رامسر - کتالم
این ویلا چهار خوابه که دو اتاق خواب آن مستر است با استخر سرپوشیده، تراسی دلباز، چشم اندازی زیبا و میز بیلیارد منطقه کتالم و با فاصله حدود یک کیلومتری از ساحل دریا و 10 کیلومترس از رامسر واقع شده است.
طراحس ویلا به گونه ایست که پذیرایی، آشپزخانه، حمام با سرویس فرنگی، سرویس فرنگی با سرویس ایرانی و محوطه استخر در طبقه پایین، پذیرایی، آشپزخانه، سه اتاق خواب و سرویس فرنگی با سرویس ایرانی در طبقه میانی و یک اتاق خواب (بدون در)، آشپزخانه، حمام با سرویس فرنگی و تراس در طبقه بالا تعبیه شده است.
اطراف حیاط اقامتگاه با دیوار کوتاه و نرده فلزی محصور و دروازه ورودی مجهز به دوربین مداربسته است، همچنین نگهبان نیز در همسایگی سکونت دارد.
برای تهیه مایحتاج روزانه فاصله اقامتگاه تا سوپرمارکت و نانوایی حدود 100 متر است.
آنتن دهی تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و پوشش اینترنت به صورت 4g می باشد.
منطقه اربه کله، قلعه مارکوه، جنگل دالخانی و ییلاق زیبای جواهرده بخشی از جاذبه های طبیعی و گردشگری رامسر زیبا می باشد.

فضای اقامتگاه

فضای خواب

امکانات

تقویم / نرخ

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظر مهمانان

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان