اجاره خانه مبله در نوبنیاد کیش - طبقه ۳

درباره اقامتگاه

اجاره خانه مبله در نوبنیاد کیش - طبقه 3
این خانه مبله یکخوابه مستر در طبقه سوم یک ساختمان سه طبقه و 9 واحدی آسانسوردار در محله نوبنیاد جزیره زیبای کیش واقع شده است که در نزدیکی مسیر تردد مینی بوس های جزیره و حدود 10 کیلومتری فرودگاه قرار دارد.
همچنین به منظور برقراری و حفظ امنیت اقامتگاه به دوربین مداربسته مجهز شده است که مشاعات را پوشش می دهد.
فاصله این اقامتگاه تا بلوار کهور که مسیر تردد مینی بوس های جزیره است حدود یک دقیقه پیاده روی می باشد و مهمانان گرامی به کمک مینی بوس حمل و نقل عمومی کیش می توانند در تمام فصول سال به مراکز رفاهی و تفریحی دسترسی داشته باشند، برای اطلاعات بیشتر می توانید با میزبان خود هماهنگ شوید، همچنین به منظور تهیه مایحتاج روزانه، دسترسی به سوپرمارکت و نانوایی با پیمودن مسافتی در حدود 100 متر ممکن است.
لازم به ذکر است سوخت مصرفی اقامتگاه از طریق کپسول گاز مایع تامین می گردد و لوله کشی آب منطقه فاقد کیفیت لازم جهت آشامیدن می باشد و پیشنهاد می شود از آب معدنی استفاده شود.
کیفیت آنتن دهی اپراتورهای ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و پوشش شبکه اینترنت نیز به صورت 4g می باشد.
کیش یکی از زیباترین جزایر مسکونی خلیج همیشه فارس می باشد که همچون نگینی در آب های نیلگون آن قرار گرفته است. جاذبه های طبیعی و تجاری این جزیره سالانه میلیون ها گردشگر ایرانی و خارجی را به خود جذب می کند.

فضای اقامتگاه

فضای خواب

امکانات

تقویم / نرخ

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظر مهمانان

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان