
خانه مبله در چابکسر - طبقه دوم - واحد ۸
درباره اقامتگاه
اجاره خانه مبله در چابکسر - طبقه دوم - واحد 8
این خانه مبله دو خوابه در طبقه دوم ( دسترسی حدود 20 پله) یک ساختمان دو طبقه دو واحدی با حیاطی دنج در یک مجتمع اقامتی ساحلی در شهر چابکسر واقع شده است که تا مرکز شهر حدود 2 کیلومتر و تا ساحل دریا حدود 200 متر فاصله دارد.
محیط اطراف مجتمع از یک طرف با دیوار و 3 طرف با فنس محصور می باشد و محوطه به همراه آلاچیق و تاب به صورت مشترک با ساکنین واحدهای دیگر در اختیار مهمانان است. برای حفظ امنیت بیشتر، نگهبان شبانه در مجتمع حضور دارد، دوربین مداربسته نیز به محوطه اشراف دارد.
دسترسی به سوپرمارکت و نانوایی با فاصله حدود یک کیلومتری امکان پذیر است. کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه نیز برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و اینترنت به صورت 4g می باشد.
شهر چابکسر با بهره مندی از آب و هوای مطبوع، روستاهای ییلاقی با طبیعت ساحلی و جنگلی و همچنین نزدیک بودن به امکانات گردشگری شهر رامسر یکی از محبوب ترین شهرهای شمالی کشور برای اقامت و گشت و گذار است.
فضای اقامتگاه
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظر مهمانان
با امکان چت آنلاین با میزبان