
اجاره ویلا استخردار در شمیرانات - هیزم دره
الرمز: 3274834
المنطقة ريفية
السعة القياسية 6 أشخاص + امكانية اضافة 4 اشخاص اضافيين
2 سرير مفرد، 2 سرير مزدوج و 4 فرشة منام على الأرض
المساحة المبنية 500 متر - المساحة الخارجية 1200 متر
حول مكان الإقامة
اجاره ویلا استخردار در شمیرانات - هیزم دره
این ویلای تریبلکس سه خوابه که یک خواب آن مستر است به همراه استخر سرپوشیده و سونا خشک در روستای هیزم دره واقع شده است که با ورودی شهر تهران حدود 30 کیلومتر فاصله دارد.
محوطه اطراف حیاط از چهار طرف با دیوار محصور شده است، در نظر داشته باشید که ویلا دارای دو درب ورودی می باشد که ورودی اول از خیابان بالا با دسترسی حدود 10 پله و ورودی دوم از خیابان پایین با دسترسی حدود 30 پله قابل دسترس است.
ویلا در طبقه اول دارای استخر و سونا خشک و حمام با سرویس فرنگی و در طبقه دوم دارای پذیرایی، آشپزخانه و سرویس ایرانی و در طبقه سوم دارای سه اتاق خواب (یک خواب مستر) و سرویس فرنگی می باشد.
آب مصرفی ویلا از طریق منبع آب 3000 لیتری تامین می شود لذا توصیه می شود مهمانان با خود آب معدنی به همراه داشته باشند، همچنین سوخت مصرفی نیز از طریق کپسول گاز مایع تامین می گردد.
مهمانان گرامی برای تهیه مایحتاج روزانه خود می توانند از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود دو کیلومتری از ویلا استفاده نمایند.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت نیز 4g است.
لازم به ذکر است که حدود 500 متر مسیر منتهی به اقامتگاه دارای شیب ملایم می باشد.
استخر سرپوشیده آب سرد
ابعاد:
3 على ارتفاع 10 متر
عمق:
از 0.5 تا 2.5 متر
الترشيح:
تلقائي
ينشط حوض الماء البارد من 1 فروردین إلى 31 شهریور.
وصف: حمام با سرویس فرنگی در محوطه استخر موجود است.
مساحة النوم3 غرفة نوم
المرافق
- مسبح
- ساونا
- موقف سيارات
- نظام تدفئة
- تلفزيون
- أثاث
- جاكوزي
- طاولة بليارد
المميزات
عرائس
التقويم / الأسعار
الخصومات
سياسة إلغاء الحجز
سياسة صارمة:
في حال إلغاء الحجز قبل 5 أيام كاملة على الأقل من تاريخ الوصول، يتم إعادة المبلغ للضيف بعد خصم ما يصل إلى 25% من الفاتورة. وإلا سيتم خصم أجرة الليلة الأولى بالإضافة إلى ما يصل إلى 60% من الليالي المتبقية.معلومات إضافيةقواعد مكان الإقامة
وقت استلام المفتاح من
2 ظهرا إلى 10 ليلا
وقت المغادرة حتى
12 ظهرا
يُسمح بدخول الحيوانات الأليفة (كلاب، قطط، ...) شرط الحفاظ على النظافة الكاملة. داخل المبنى، يجب الاحتفاظ بالحيوان في صندوق مخصص.
يمكن إقامة حفلة صغيرة بالتنسيق مع المضيف.
يجب على الضيف وجميع مرافقيه حمل جواز سفر ساري المفعول.
يجب تسليم جواز سفر واحد على الأقل إلى مضيف مكان الإقامة في يوم الوصول وإعادته إلى الضيف في يوم إنهاء الحجز.
يمنع التدخين (سجائر، شيشة، إلخ) داخل مكان الإقامة.
الخريطة
تعليقات
تمت ترجمة هذه التعليقات بمساعدة الذكاء الاصطناعي؛ يرجى ملاحظة أن بعض العبارات قد لا تكون دقيقة.
هادی
مضيف في جاجیگا منذ آب 2025
دردشة مباشرة مع المضيف