1 از 11

اجاره کلبه سوئیسی جکوزی دار در رشت -لاکان شهر

کپی شد

الرمز: 3276046

كوخ شبه كامل

المنطقة المدينة

الحد الأقصى: 6 ضيف

السعة القياسية 4 أشخاص + امكانية اضافة 2 اشخاص اضافيين

2 غرفة نوم

2 سرير مزدوج و 2 فرشة منام على الأرض

90 متر

المساحة المبنية 90 متر - المساحة الخارجية 2000 متر

حول مكان الإقامة

اجاره کلبه سوئیسی جکوزی دار در رشت - لاکان شهر
این کلبه سوئیسی دو خوابه به همراه وان جکوزی دو نفره مجاور کلبه های دیگر با حیاطی دلنشین در لاکان شهر رشت واقع شده است که تا میدان شهرداری حدود 10 کیلومتر فاصله دارد.
طراحی این کلبه به صورتی است که در طبقه اول دارای پذیرایی، آشپزخانه، یک اتاق خواب، حمام با سرویس فرنگی و جکوزی دونفره می باشد، همچنین در طبقه بالا یک اتاق خواب بدون در قرار دارد.
محوطه اطراف کلبه با دیوار محصور شده است، همچنین دروازه ورودی و حیاط با ساکنین سایر کلبه های دیگر به صورت مشترک قابل استفاده می باشد.
جهت حفظ امنیت بیشتر دروازه ورودی، محوطه و ورودی کلبه ها مجهز به دوربین مداربسته است و سرایداری نیز در محوطه کلبه سکونت دارد.
جهت تهیه مایحتاج ضروری دسترسی به سوپرمارکت با فاصله حدود 20 متری و نانوایی با فاصله حدود 100 متری امکان پذیر است. کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه نیز برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و اینترنت به صورت 4g می باشد.
زیبایی شب گردی های گلسار و غذاهای لذیذ خیابانی اطراف میدان شهرداری، دسترسی نزدیک به بندرانزلی و جنگل های زیبا سراوان و سد خاکی ساقلکسار، تنها بخشی از تجربه های بی نظیری است که با سفر به مرکزی ترین نقطه استان سرسبز گیلان میتوان به آن دست یافت.
لازم به ذکر است یک سرویس ایرانی در حیاط قرار گرفته است که با سایر ساکنین به صورت مشترک قابل استفاده می باشد.

مساحة النوم
2 غرفة نوم

1

1

2

المرافق

  • جاكوزي
  • موقف سيارات
  • نظام تدفئة
  • نظام تبريد
  • أثاث
  • حارس/بواب
  • مسبح
  • طاولة بليارد

المميزات

عرائس

التقويم / الأسعار

آب 2025
السبتالأحدالاثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعة
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
الأسعار بالتومان
تكاليف الاشخاص الاضافيين:لكل شخص إضافي التكلفة تبلغ 500,000 تومان

سياسة إلغاء الحجز

سياسة متوازنة:

في حال إلغاء الحجز قبل 3 أيام كاملة على الأقل من تاريخ الوصول، يتم إعادة المبلغ للضيف بعد خصم ما يصل إلى 15% كرسوم. وإلا سيتم خصم أجرة الليلة الأولى بالإضافة إلى ما يصل إلى 15% من الليالي المتبقية.معلومات إضافية

قواعد مكان الإقامة

وقت استلام المفتاح من

2 ظهرا إلى غير محدود

وقت المغادرة حتى

12 ظهرا

    يُسمح بدخول الحيوانات الأليفة (كلاب، قطط، ...) شرط الحفاظ على النظافة الكاملة. داخل المبنى، يجب الاحتفاظ بالحيوان في صندوق مخصص.

    يمكن إقامة حفلة صغيرة بالتنسيق مع المضيف.

    يجب على الضيف وجميع مرافقيه حمل جواز سفر ساري المفعول.

    يجب تسليم جواز سفر واحد على الأقل إلى مضيف مكان الإقامة في يوم الوصول وإعادته إلى الضيف في يوم إنهاء الحجز.

الخريطة

تعليقات

تمت ترجمة هذه التعليقات بمساعدة الذكاء الاصطناعي؛ يرجى ملاحظة أن بعض العبارات قد لا تكون دقيقة.

پوریا

مضيف في جاجیگا منذ آب 2025

معدل قبول الحجز:

100 بالمائة

سرعة الاستجابة:

أقل من 6 دقيقة

عرض حساب المضيف
كل ليلة من 3,500,000 تومان
دليل الحجز

دردشة مباشرة مع المضيف