
ویلا دوبلکس در رویان - نزدیک سیسنگان - ط ۲
الرمز: 3217555
المنطقة ضواحي المدينة
السعة القياسية 6 أشخاص + امكانية اضافة 4 اشخاص اضافيين
2 سرير مزدوج و 2 فرشة منام على الأرض
المساحة المبنية 270 متر - المساحة الخارجية 1000 متر
حول مكان الإقامة
اجاره ویلا دوبلکس در رویان - نزدیک سیسنگان - ط 2
این ویلا دوبلکس دو خوابه که یک خواب مستر است با حیاطی سرسبز و تراس در طبقه دوم یک ساختمان دو واحدی در منطقه امن و آرام صلاح الدین کلا و در 300 متری جنگل سیسنگان و ساحل دریا واقع شده است که تا رویان حدود 8 کیلومتر فاصله دارد.
طراحی اقامتگاه به گونه ای است که پذیرایی، آشپزخانه، تراس و حمام با سرویس فرنگی در طبقه اول با حدود 18 پله در دسترس است و دو خواب که یک اتاق خواب آن مستر است در طبقه دوم قرار دارد.
حیاط اقامتگاه با دیوار محصور شده و مهمانان دیگر در واحد دوم و میزبان در همسایگی سکونت دارد، همچنین محوطه حیاط به صورت مشترک با ساکنین واحدهای دیگر ساختمان قابل استفاده است.
مهمانان گرامی می توانند برای تهیه مایحتاج روزانه خود از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود 600 متری اقامتگاه استفاده نمایند.
پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g می باشد.
حدود 500 متر مسیر منتهی به اقامتگاه به صورت شن ریزی شده می باشد.
ساحل زیبای رویان، جنگل آب پری، پارک جنگلی ،جنگل سیسنگان، آبشار چلندر، آبشار آب پری، جنگل نور، جنگل کشپیل، سد آبیدر، آب بند ایلیمالات، آبگرم لاویج، ییلاقات بسیار زیبای کدیر و کجور ، بازار روس ها، خانه نیما یوشیج ، کلیسای آنتوان مقدس از جاذبه های قابل دسترسی از این اقامتگاه می باشد.
ضمنا توجه داشه باشید که ویلا دارای سرویس فرنگی است و سرویس ایرانی در حیاط به صورت مشترک قابل استفاده می باشد.
مساحة النوم2 غرفة نوم
مهمانان بیشتر از ۶ نفر، سرویس خواب به همراه داشته باشند.
المرافق
- موقف سيارات
- نظام تدفئة
- نظام تبريد
- تلفزيون
- أثاث
- مياه أنابيب
- مسبح
- جاكوزي
المميزات
عرائس
التقويم / الأسعار
سياسة إلغاء الحجز
سياسة صارمة:
في حال إلغاء الحجز قبل 5 أيام كاملة على الأقل من تاريخ الوصول، يتم إعادة المبلغ للضيف بعد خصم ما يصل إلى 25% من الفاتورة. وإلا سيتم خصم أجرة الليلة الأولى بالإضافة إلى ما يصل إلى 60% من الليالي المتبقية.معلومات إضافيةقواعد مكان الإقامة
وقت الدخول
2 ظهرا إلى غير محدود
وقت الخروج
12 ظهرا
يُسمح بدخول الحيوانات الأليفة (كلاب، قطط، ...) شرط الحفاظ على النظافة الكاملة. داخل المبنى، يجب الاحتفاظ بالحيوان في صندوق مخصص.
يمكن إقامة حفلة صغيرة بالتنسيق مع المضيف.
يجب على الضيف وجميع مرافقيه حمل جواز سفر ساري المفعول.
يجب تسليم جواز سفر واحد على الأقل إلى مضيف مكان الإقامة في يوم الوصول وإعادته إلى الضيف في يوم إنهاء الحجز.
إلزامي الحفاظ على النظافة والطهارة في هذا المسكن، وفي حال عدم الالتزام بنظافة المنزل، سيتم فرض رسوم تنظيف عند المغادرة.
الخريطة
التقييمات (1 ضيف)
3
من 5
بناءً على تقييمات العام الماضي
تعليقات
تمت ترجمة هذه التعليقات بمساعدة الذكاء الاصطناعي؛ يرجى ملاحظة أن بعض العبارات قد لا تكون دقيقة.