




رزرو هتل سنتی در یزد - اتاق ۳۰۲
Code: 3188831
Region Urban
Standard {1}
And Double Bed {1} In the common space
Infrastructure 22 meters - Enclosure 1700 meters
About the Home
Report Bug
رزرو هتل سنتی در یزد - اتاق 302
این اتاق 22 متری بالکن دار با ظرفیت حداکثر 2 نفر و پیمودن تعداد 14 پله، در مجاروت 15 اتاق دیگر در یک هتل سنتی در محیطی دنج با سه حیاط دلباز در بافت تاریخی شهر یزد واقع شده است.
این اتاق مستر دارای یک تخت دبل، یخچال، رادیاتور، اسپلیت، میز دو نفره و سرویس بهداشتی فرنگی با حمام می باشد.
از مشاعات این مجموعه سنتی می توان به آشپزخانه مرکزی با امکان پخت و پز توسط میهمانان، حیاط و پشت بام با فضای نشیمن، کافی شاپ، سالن صبحانه خوری، محوطه پارکینگ و سرویس بهداشتی ایرانی می باشد که با سایر میهمانان به صورت مشترک استفاده می شود.
در این مجموعه اقامتی یک حمام سنتی وجود دارد که استفاده از آن با هماهنگی قبلی با میزبان و پرداخت هزینه جداگانه ممکن است.
فضایی در محیط بیرونی مجموعه در جهت پارک خودرو در نظر گرفته شده که هر اتاق بتواند یک خودرو در این محوطه پارک نماید.
واحد پذیرش و نگهبانی به صورت 24 ساعته در مجموعه مستقر می باشند و به جهت حفظ امنیت بیشتر محوطه حیاط و پارکینگ مجهز به دوربین مداربسته است.
در این اقامتگاه صبحانه به صورت رایگان سرو می شود و به منظور تهیه مایحتاج روزانه، نانوایی و سوپرمارکت در فاصله حدود 30 متری قابل دسترس است.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت در همراه اول 4G و در ایرانسل به صورت 3G می باشد.
یزد با برخورداری از قدمتی دیرینه و مثال زدنی در تاریخ و معماری اصیل ایرانی و با وجود قنات، خانه های تاریخی، بادگیر، کوچه های باریک با بافت قدیمی و کاهگلی و ... یکی از جذاب ترین مقصدهای توریستی و گردشگری ایران به شمار می رود.
Other Homes by سید علی محمد6 rooms
Sleeping AreaWithout Bedroom
Amenities
- Heating System
- Cooling System
- Free Breakfast
- Internet
- Janitor/Security Guard
- Tap Water
- Pool
- Jacuzzi
Calendar / Price
Report Bug
Cancellation Policy
Strict Policy:
If the reservation is canceled at least 5 full days before the check-in date, the invoice amount will be refunded to the guest after deducting a maximum of 25 percent of the invoice. Otherwise, the first night's rent plus a maximum of 60 percent of the remaining nights will be deducted.More InformationAccommodation Rules
Check-in time from
2 noon To Unlimited
Check-out time until
12 noon
- استعمال دخانیات در حیاط اقامتگاه بلامانع است.
- جهت برگزاری میهمانی، از قبل با میزبان هماهنگ شود.
Holding a small party is possible with the host's coordination.
It is mandatory for the guest and all companions to carry a valid passport.
At least one passport must be handed over to the accommodation host on the day of arrival and returned to the guest on the day of termination of the reservation.
It is mandatory to observe cleanliness and cleanliness in this residence, if the house is not cleaned, the cleaning fee will be charged at the time of departure.
Pets are not allowed.
Other Rules:
Map
Rating (2 Guests)
5
out of 5
Based on the scores of the last 1 year
Guest Comments
These reviews have been translated using AI. Please note that some phrases may not be perfectly accurate.
سید علی محمد
Jajiga Host Since March 2023
Booking Acceptance Rate:
20 Percent
Response Time:
Less than 2 Minutes
With online chat with the host





