![](https://storage.jajiga.com/public/pictures/medium/2024/11/04/3247693241104100642.jpg)
اجاره ویلا استخردار در بابلسر - اوجاکسر
درباره اقامتگاه
اجاره ویلا استخردار در بابلسر - اوجاکسر
این ویلا سه خوابه که یک اتاق خواب آن مستر است با استخر سرپوشیده، ایوانی دلنشین، میز بیلیارد، میز و صندلی درختی و حیاطی دلباز در اوجاکسر با فاصله حدود 10 کیلومتری از بابلسر واقع شده است.
طراحی ویلا به گونه ایست که پذیرایی، آشپزخانه، اتاق خواب، حمام با سرویس فرنگی و سرویس ایرانی در طبقه پایین و دو اتاق خواب مستر و بالکن در طبقه بالا تعبیه شده است.
اطراف محوطه ساختمان با دیوار محصور است و مهمانان گرامی نیز می توانند برای تهیه مایحتاج روزانه خود از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود 700 متری از اقامتگاه استفاده نمایند.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور همراه اول و ایرانسل در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g می باشد.
لازم به ذکر است که حدود 500 متر مسیر منتهی به اقامتگاه خاکی و قابل تردد با انواع خودرو می باشد.
جنگل، آبشار شی الیم، پل معلق بابلسر، رودخانه بابلرود و روستای سرسبز گالشکلا از مناطق دیدنی این شهر ساحلی و خوش آب و هوا است.
فضای اقامتگاه
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظر مهمانان
با امکان چت آنلاین با میزبان