
اجاره کلبه سوئیسی در عباس آباد -بااوج خیل
درباره اقامتگاه
اجاره کلبه سوئیسی در عباس آباد -بااوج خیل
این کلبه سوئیسی یکخوابه با میز فوتبال دستی، تراسی دلباز و حیاطی دلنشین در روستای بااوج و با فاصله حدود 5 کیلومتری از عباس آباد واقع شده است.
طراحی کلبه به گونه ایست که پذیرایی، آشپزخانه و حمام با سرویس ایرانی در طبقه پایین و اتاق خواب (بدون در) و تراس در طبقه بالا تعبیه شده است.
اطراف محوطه کلبه با دیوار فنس است و جهت تامین امنیت بیشتر حیاط مجهز به دوربین مداربسته می باشد، همچنین سرایدار نیز در همسایگی سکونت دارد.
در نظر داشته باشید که آب لوله کشی کلبه از طریق چاه تامین می شود لذا به مهمانان گرامی توصیه می شود که آب معدنی به همراه داشته باشند، همچنین سوخت اقامتگاه نیز از طریق کپسول تغذیه می گردد.
مهمانان گرامی می توانند برای تهیه مایحتاج روزانه خود از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود یک کیلومتری اقامتگاه استفاده نمایند.
پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g می باشد.
لازم به ذکر است که حدود 200 متر از مسیر منتهی به اقامتگاه به صورت جاده خاکی است.
جنگل عباس آباد، ساحل زیبای دریا و تفریحات آبی مهیج همچون جت اسکی، قایق سواری، شاتل و پاراسل از جاذبه های گردشگری این شهر زیبا می باشد.
فضای خواب
امکانات
ویژگیها
رزرو فوری
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظرات
با امکان چت آنلاین با میزبان