اجاره ویلا استخردار در تهراندشت - حاجی آباد

درباره اقامتگاه

اجاره ویلا استخردار در تهراندشت - حاجی آباد
این ویلا دوبلکس سه خوابه که دو خواب آن مستر می باشد با استخر روباز آبگرم، میز و صندلی باغی، آلاچیق، میز بیلیارد، فوتبال دستی و حیاطی دلباز در محیطی امن و آرام در روستای حاجی آباد تهراندشت واقع شده است که تا کردان حدود 20 کیلومتر و تا کرج حدود 35 کیلومتر فاصله دارد.
طراحی ویلا به صورت دوبلکس است و طبقه پایین دارای پذیرایی، آشپزخانه و یک اتاق خواب مستر (دارای حمام با فرنگی) و طبقه بالا با حدود 12 پله دسترسی دارای دو اتاق خواب (یکخواب مستر دارای حمام با فرنگی)، سالن بازی و سرویس بهداشتی ایرانی می باشد.
وجود میز بیلیارد و فوتبال دستی در سالن پذیرایی مجهز به سیستم صوتی و میز و صندلی باغی، آلاچیق، زمین والیبال، آبنما و باربیکیو در حیاط دلباز، فضای مناسبی را برای تفریح‌ و دورهمی میهمانان فراهم آورده است.
گفتنی است آب لوله کشی ویلا از طریق چاهی تامین می شود که فاقد کیفیت لازم برای شرب می باشد، بنابراین پیشنهاد می شود برای آشامیدن آب معدنی همراه داشته باشید.
اطراف حیاط زیبای اقامتگاه با دیوار محصور و واحد نگهبانی 24 ساعته در شهرک مستقر است.
میهمانان گرامی برای تهیه مایحتاج روزانه، با حدود 3 دقیقه رانندگی به سوپرمارکت و نانوایی دسترسی خواهند داشت.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور همراه اول و ایرانسل در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g می باشد.
500 متر انتهایی مسیر دسترسی به اقامتگاه خاکی و قابل تردد برای انواع خودرو است.

فضای اقامتگاه

فضای خواب

امکانات

تقویم / نرخ

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظر مهمانان

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان