![](https://storage.jajiga.com/public/pictures/medium/2024/12/26/3250753241226151412.jpg)
اجاره ویلا استخردار در تهراندشت - جاده آران
درباره اقامتگاه
اجاره ویلا استخردار در تهراندشت - جاده آران
این ویلا دو خوابه که یک خواب آن مستر است با استخر روباز، آلاچیق و حیاطی دلباز در محیطی امن و آرام در جاده ی روستای آران تهراندشت واقع شده است که تا کردان حدود 20 کیلومتر و تا کرج حدود 35 کیلومتر فاصله دارد.
اطراف حیاط ویلا با دیوار محصور شده و واحد نگهبانی 24 ساعته در کوچه مستقر می باشد، همچنین به جهت تامین امنیت بیشتر ورودی ویلا مجهز به دوربین مداربسته است.
مهمانان گرامی می توانند برای تهیه مایحتاج روزانه خود از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود 200 متری از ویلا استفاده نمایند.
گفتنی است آب لوله کشی ویلا فاقد کیفیت لازم برای آشامیدن می باشد لذا پیشنهاد می شود آب معدنی همراه داشته باشید.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور همراه اول و ایرانسل در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 3g می باشد.
فضای اقامتگاه
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظر مهمانان
با امکان چت آنلاین با میزبان