اجاره سوئیت در شیراز - باجگاه - طبقه ۳

درباره اقامتگاه

اجاره سوئیت در شیراز - باجگاه - طبقه 3
این سوئیت بدون اتاق خواب با تراسی دلنشین در طبقه سوم یک ساختمان سه طبقه سه واحدی با دسترسی حدود 35 پله در روستای باجگاه با فاصله حدود 20 کیلومتری از شیراز واقع شده است.
اطراف محوطه ساختمان با دیوار محصور است و میزبان نیز در طبقه پایین سکونت دارد، همچنین دروازه ورودی و حیاط نیز به صورت مستقل از واحدهای دیگر استفاده می گردد.
در نظر داشته باشید که اقامتگاه فاقد پارکینگ می باشد و حمام با سرویس ایرانی اقامتگاه در تراس قرار دارد.
مهمانان گرامی می توانند برای تهیه مایحتاج روزانه با پیمودن حدود 500 متر به سوپرمارکت و نانوایی دسترسی پیدا کنند.
پوشش شبکه تلفن همراه برای اپراتور همراه اول و ایرانسل در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g می باشد.
لازم به ذکر است حدود 40 متر مسیر منتهی به سوئیت به صورت خاکی و هموار است.
از جاذبه های تاریخی و مناطق گردشگری این شهر زیبا می توان به باغ ارم شیراز، حمام وکیل، مسجد نصیر الملک، ارگ کریم خان زند، حافظیه، آرامگاه سعدی، باغ عفیف آباد، شاهچراخ، بوستان آزادی و بوستان انقلاب اشاره کرد.

فضای اقامتگاه

فضای خواب

امکانات

تقویم / نرخ

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظر مهمانان

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان