6 اقامتگاه
1 از 36

اجاره کلبه سوئیسی در رضوانشهر - پره سر - دو خوابه

4.5(2 نظر)
کپی شد

کد: 3238488

کلبه نیمه دربست

منطقه جنگلی، روستایی

تا 6 مهمان

4 نفر استاندارد + 2 نفر اضافه

2 اتاق‌خواب

2 تخت یک‌نفره و 1 تخت دونفره

100 متر

زیربنا 100 متر - زمین و محوطه 10000 متر

درباره اقامتگاه

اجاره کلبه سوئیسی در رضوانشهر - پره سر - دو خوابه
این کلبه دو خوابه با ایوانی دلباز، تراسی دلنشین و چشم اندازی زیبا در یک مجموعه گردشگری و در جوار چند کلبه و اقامتگاه دیگر در شهر پره سر روستای آبویار و در مسیر جاده ویسادار با فاصله حدود 3.5 کیلومتری از آبشار ویسادار و 40 کیلومتری از رضوانشهر واقع شده است.
طراحی کلبه به گونه ایست که پذیرایی، آشپزخانه، اتاق خواب و حمام با سرویس ایرانی و سرویس فرنگی در طبقه پایین و یک اتاق خواب (بدون در) و تراس در طبقه بالا تعبیه شده است.
آب لوله کشی منطقه از چشمه و سوخت مصرفی برای پخت و پز و گرمایش از برق تامین می شود.
لازم به ذکر است برق کلبه از طریق دیزل ژنراتور در اختیار میهمانان می باشد.
مجموعه دارای رستوران می باشد
اطراف محوطه مجموعه بیش از 9هزارمتر مربع (که رفت و آمد در آن برای عموم آزاد است) از دو طرف با فنس و از دو طرف دیگر با پوشش گیاهی محصور و دروازه ورودی مجهز به دوربین مداربسته می باشد، همچنین مجموعه نیز دارای نگهبان 24 ساعته است و از مجاورت حیاط مجموعه یک رودخانه نیز می گذرد.
برای تهیه مایحتاج روزانه فاصله اقامتگاه تا سوپرمارکت حدود 50 متر و نانوایی حدود 6 کیلومتر می باشد، همچنین در محوطه مجموعه رستوران نیز موجود است.
آنتن دهی تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه نامطلوب و فاقد پوشش اینترنت است، همچنین اینترنت wi-fi بصورت رایگان در اختیار مهمانان می باشد.
میهمان گرامی سکونت در اقامتگاههای که در فاصله چشمگیر از بافت شهری واقع شده اند یا در مناطق جنگلی ، ییلاقی و یا کوهستانی قرار دارند ممکن است با محدودیت هایی برای شما همراه باشد ، لطفا قبل از رزرو این موارد را در نظر داشته باشید.

توجه مجموعاً 6 واحد مشابه از این اقامتگاه در این مجموعه وجود دارد و تنها ممکن است رنگ دکوراسیون داخلی واحدها با یکدیگر متفاوت باشد. پس از رزرو، یکی از این واحد ها در اختیار میهمان قرار می گیرد. برای رزرو همزمان بیش از یک واحد ابتدا با پشتیبانی جاجیگا تماس بگیرید.

فضای خواب
2 اتاق خواب

2

1

مهمانان بیش از ۴ نفر سرویس خواب به همراه داشته باشند.

امکانات

  • پارکینگ
  • سیستم گرمایشی
  • سیستم سرمایش
  • تلویزیون
  • مبلمان
  • اینترنت
  • استخر
  • جکوزی

ویژگی‌ها

رزرو فوری

تقویم / نرخ

خرداد 1404
شیدسچپج
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ارقام به تومان می‌باشند
نرخ هر نفر اضافه:+500٬000 تومان / بیشتر از 4 نفر

تخفیف‌ها

کوتاه مدت

5% تخفیف

بیش از 3 شب

بلند مدت

10% تخفیف

بیش از 10 شب

مقررات لغو رزرو

سیاست متعادل:

در صورتی که رزرو، حداقل 3 روز کامل قبل از تاریخ ورود لغو گردد؛ مبلغ صورتحساب پس از کسر حداکثر 15 درصد کارمزد به میهمان عودت می‌شود. در غیر اینصورت اجاره شب اول بعلاوه حداکثر 15 درصد شب‌های باقیمانده کسر می‌شود. توضیحات بیشتر

مقررات اقامتگاه

ساعت ورود از

2 ظهر تا نامحدود

ساعت خروج تا

12 ظهر

    استعمال دخانیات (سیگار، قلیان و ...) در داخل اقامتگاه ممنوع است.

    ارائه مدرک محرمیت و کارت ملی هوشمند الزامیست.

    ورود حیوان خانگی (سگ، گربه، ...) به شرط رعایت کامل نظافت مجاز است. درفضای داخل ساختمان حیوان باید در باکس مخصوص نگهداری شود.

    برگزاری جشن کوچک با هماهنگی میزبان امکانپذیر است.

نقشه

امتیازات (2 مهمان)

4.5

از ۵

بر اساس امتیازات ۱ سال اخیر

4.5

صحت مطالب

4.5

رفتار میزبان

5

نظافت اقامتگاه

4.5

مکان اقامتگاه

4.5

تحویل به موقع

4

ارزندگی اقامتگاه

نظرات

تاج بخش

میزبان جاجیگا از آبان 1400

میزان تایید رزرو:

73 درصد

سرعت پاسخ‌گویی:

کمتر از 2 دقیقه

مشاهده حساب کاربری میزبان
هر شب از 5٬500٬000 تومان
راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان