اتاق در فاصله یک کیلومتری ساحل جزیره هرمز

درباره اقامتگاه

گزارش خطا

این اتاق مبله با حیاطی دنج در منطقه ای آرام در جزیره زیبای هرمز واقع شده است.
این اتاق 30 متری دارای تخت دو نفره، اجاق گاز برقی و میز غذاخوری دو نفره می باشد. حمام و سرویس ایرانی نیز در حیاط قرار دارد.
محیط اطراف حیاط با دیوار محصور شده است، همچنین میزبان در حیاط سکونت دارد و دروازه ورودی، حیاط، سرویس بهداشتی و حمام به صورت مشترک با میزبان در اختیار مهمانان است.
لازم به ذکر است آب مصرفی منطقه فاقد کیفیت لازم جهت آشامیدن است، لذا به مهمانان گرامی توصیه می شود آب معدنی همراه داشته باشند.
میهمانان عزیز می توانند با فاصله حدود 300 متر به نانوایی و سوپرمارکت دسترسی داشته و اقلام مصرفی خود را تهیه نمایند، به علاوه کیفیت خطوط شبکه برای ایرانسل و همراه اول در مکالمه عالی و پوشش اینترنت در هر دو اپراتور به صورت 4g است.
گفتنی است حدود 20 متر مسیر انتهایی به اقامتگاه جاده به صورت خاکی می باشد.
اسکله و ساحل سرخ، بازارچه صنایع دستی، دره رنگین کمان ها و دره مجسمه ها چند مورد از جاذبه های این جزیره شگفت انگیز و دوست داشتنی است.

فضای خواب

امکانات

تقویم / نرخ

گزارش خطا

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظرات

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان