
اجاره سوئیت در مشهد - طبقه ۲
درباره اقامتگاه
اجاره سوئیت در مشهد - طبقه 2
این سوئیت بدون اتاق خواب در شهر مشهد و با فاصله حدود 1.5 کیلومتری از حرم امام رضا و باب الجواد امام رضا واقع شده است که حدود 400 متر با بیمارستان ام البنین فاصله دارد.
گفتنی است سوئیت در طبقه دوم یک ساختمان 2 طبقه 3 واحدی با حدود 15 پله در دسترس است، همچنین لازم به ذکر است که یک در مابین این دو سوئیت قرار دارد که قفل و قابل استفاده نمی باشد.
مهمانان گرامی برای تهیه مایحتاج روزانه خود می توانند از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود 50 متری از سوئیت استفاده نمایند.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g است.
مشهد به جهت وجود حرم مطهر امام رضا (ع) هر ساله مسلمانان زیادی را از تمامی کشورها به خود جلب می کند و همچنین از جاذبه های گردشگری مشهد می توان به سرزمین موج های آبی، منطقه طرقبه، شاندیز، آرامگاه نادرشاه افشار، آرامگاه فردوسی و کوه سنگی اشاره کرد.
فضای خواب
امکانات
ویژگیها
رزرو فوری
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظرات
با امکان چت آنلاین با میزبان