
ویلای دوبلکس در چمستان - خطیب کلا
کد: 3284241
منطقه روستایی
4 نفر استاندارد + 3 نفر اضافه
2 تخت دونفره و 3 دست رختخواب
زیربنا 161 متر - زمین و محوطه 200 متر
درباره اقامتگاه
گزارش خطا
این ویلا که به صورت دوبلکس طراحی شده است در فاصله حدود 10 کیلومتری از چمستان در روستای خطیب کلا واقع شده که تا شهر نور حدود 27 کیلومتر فاصله دارد.
فضای داخلی ویلا در طبقه پایین شامل پذیرایی، آشپزخانه و سرویس ایرانی می باشد و در طبقه بالا با دسترسی حدود 16 دو اتاق خواب (یک اتاق خواب مستر) قرار دارد.
در نظر داشته باشید تنها حمام ویلا در طبقه بالا و در اتاق خواب مستر قرار دارد و واحد دارای یک اتاق خواب سوم نیز می باشد که در حال حاضر قفل و غیرقابل استفاده می باشد.
وجود روف که دارای ورودی از اتاق خواب می باشد به همراه تاب و میز و صندلی فضایی دنج و دلنشین را جهت دورهمی مهمانان گرامی فراهم نموده است.
محوطه ویلا با دیوار محصور است و سرایدار در همسایگی سکونت دارد، همچنین به منظور تهیه مایحتاج روزانه، دسترسی به سوپرمارکت و نانوایی با پیمودن مسافتی در حدود 150 متر ممکن است.
کیفیت آنتن دهی اپراتورهای ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و پوشش شبکه اینترنت نیز به صورت 4g می باشد.
از جمله مناطق گردشگری این منطقه می توان به آب گرم لاویج، جوربند، سد علی مالات و آبشار آب پری اشاره کرد.
فضای خواب2 اتاق خواب
امکانات
- پارکینگ
- سیستم گرمایشی
- سیستم سرمایش
- تلویزیون
- سرایدار/نگهبان
- آب لولهکشی
- استخر
- جکوزی
تقویم / نرخ
گزارش خطا
تخفیفها
مقررات لغو رزرو
سیاست سختگیرانه:
در صورتی که رزرو، حداقل 5 روز کامل از تاریخ ورود لغو گردد؛ مبلغ صورتحساب پس از کسر حداکثر 25 درصد صورتحساب به میهمان عودت میشود. در غیر اینصورت اجاره شب اول بعلاوه حداکثر 60 درصد شبهای باقیمانده کسر میگردد. توضیحات بیشترمقررات اقامتگاه
ساعت ورود از
2 ظهر تا نامحدود
ساعت خروج تا
12 ظهر
مدارک مورد نیاز: کارت ملی هوشمند یا شناسنامه
برگزاری جشن کوچک با هماهنگی میزبان امکانپذیر است.
همراه داشتن حیوان خانگی ممنوع است.
نقشه
نظرات
خانم نادیا
میزبان جاجیگا از آذر 1404
با امکان چت آنلاین با میزبان