اجاره ویلا دوبلکس استخردار در سرخرود

درباره اقامتگاه

اجاره ویلا دوبلکس استخردار در سرخرود
این ویلای دوبلکس سه خوابه دارای استخر سرپوشیده آبگرم، میز بیلیارد، میز فوتبال دستی، سیستم صوتی، تاب ریلکسی با حیاطی محوطه سازی شده و مجهز به میز پبنگ پنگ در حومه شهر سرخرود با چشم انداز شالیزار و جنگلی واقع شده است که تا مرکز شهر حدود 3 کیلومتر فاصله دارد.
ویلا به گونه ای طراحی شده است که در طبقه اول دارای استخر، پذیرایی، آشپزخانه، یک اتاق خواب، حمام با سرویس ایرانی و فرنگی می باشد و در طبقه دوم سالن بازی مجهز به میز بیلیارد و فوتبال دستی، دو اتاق خواب، حمام با سرویس فرنگی و تراس قرار دارد.
محوطه ویلا از چهار طرف دیوارکشی شده و محصور است و به منظور تهیه مایحتاج روزانه، دسترسی به سوپرمارکت و نانوایی با پیمودن مسافتی در حدود یک کیلومتر ممکن است. کیفیت آنتن دهی اپراتورهای ایرانسل و همراه اول نیز در مکالمه خوب و پوشش شبکه اینترنت به صورت 4g می باشد.
پارک جنگلی و آب بندان سرخرود، تپه های باستانی 200 ساله و تالاب های زمستانه تنها بخشی از جاذبه های گردشگری این منطقه می باشد.

فضای خواب

امکانات

ویژگی‌ها

رزرو فوری

تقویم / نرخ

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظرات

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان