سوئیت مبله در رامسر - لپاسرک

درباره اقامتگاه

این سوئیت یکخوابه با حیاط زیبا در روستای لپاسرک واقع شده است که با شهر رامسر و ساحل دریا حدود 3 کیلومتر فاصله دارد.
طراحی سوئیت به گونه ای است که با پیمودن حدود 7 پله دارای پذیرایی، آشپزخانه، یک اتاق خواب و سرویس ایرانی با فرنگی و حمام می باشد.
محوطه حیاط از چهار طرف با دیوار محصور شده و میزبان نیز در همسایگی سکونت دارد که دروازه ورودی و حیاط بصورت مشترک مورد استفاده قرار می گیرد.
مهمانان گرامی برای تهیه مایحتاج روزانه خود می توانند از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود 200 متری از ویلا استفاده نمایند.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g است.
گفتنی است که حدود 20 متر از مسیر منتهی به اقامتگاه به صورت جاده خاکی و قابل تردد با انواع خودرو است.

فضای خواب

امکانات

تقویم / نرخ

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظرات

با امکان چت آنلاین با میزبان