
ویلا دوبلکس در شاندرمن - اولم - ۴ خوابه
درباره اقامتگاه
این ویلا دارای چهار اتاق خواب می باشد و در روستای اولم با فاصله حدود 7 کیلومتری از شاندرمن و حدود 12 کیلومتری از ماسال واقع شده است.محوطه اطراف
طراحی این ویلا به صورت دوبلکس است که طبقه پایین دارای پذیرایی، آشپزخانه و حمام با سرویس فرنگی و ایرانی و طبقه بالا دارای چهار اتاق خواب و حمام با سرویس فرنگی و ایرانی می باشد.
حیاط از چهار طرف با دیوار محصور شده است و میزبان نیز در همسایگی سکونت دارد، همچنین به جهت تامین امنیت بیشتر ورودی و محوطه مجهز به دوربین مداربسته است.
مهمانان گرامی برای تهیه مایحتاج روزانه خود می توانند از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدودی یک کیلومتری از اقامتگاه استفاده نمایند.
پوشش شبکه تلفن همراه برای اپراتور همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت در همراه اول به صورت 4g است ولی اپراتور ایرانسل در مکالمه و اینترنت ضعیف می باشد.
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظرات
با امکان چت آنلاین با میزبان