اجاره ویلا دوبلکس استخردار در چهارباغ - لشگرآباد

درباره اقامتگاه

اجاره ویلا دوبلکس استخردار در چهارباغ - لشگرآباد
این ویلای چهار خوابه که دو اتاق خواب مستر دارد به همراه امکاناتی نظیر استخر روباز آبگرم، استخر کودک، جکوزی، سونا خشک، اتاق نمک، تخت آفتاب، تاب ریلکسی، آلاچیق و آتشدان و حیاطی فضا سازی شده در منطقه لشگرآباد واقع شده که با کردان حدود 20 کیلومتر و با شهر کرج حدود 30 کیلومتر فاصله دارد.
ویلا در طبقه همکف دارای سالن پذیرایی، آشپزخانه، اتاق نمک، سونا خشک، سرویس ایرانی می باشد و چهار اتاق خواب (دو خواب مستر) به همراه تراسی دنج در طبقه دوم تعبیه شده است، همچنین لازم به ذکر است یک نشیمن نقلی با نمای کلبه سوئیسی در حیاط قرار دارد.
محیط اطراف حیاط زیبای ویلا با دیوار بلند حصار شده و یک واحد نگهبانی به صورت 24 ساعته در محوطه خیابان مستقر می باشد.
قابل ذکر است آب مصرفی ویلا از طریق منبع 2000 لیتری تامین می شود لذا توصیه می شود آبمعدنی به همراه داشته باشید.
مهمانان گرامی یم توانند با طی مسافت حدود 200 متری به سوپرمارکت و نانوایی دسترسی داشته باشند و کیفیت خطوط شبکه برای ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت برای هر دو اپراتور به صورت 4g می باشد.

فضای اقامتگاه

فضای خواب

امکانات

تقویم / نرخ

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظر مهمانان

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان