
رزرو ویلا در قائم شهر - کوتنا
کد: 3168999
منطقه روستایی
3 نفر استاندارد + 5 نفر اضافه
1 تخت دونفره و 4 دست رختخواب
زیربنا 100 متر - زمین و محوطه 1500 متر
درباره اقامتگاه
رزرو ویلا در قائم شهر
این ویلا یکخوابه با تراسی زیبا و حیاطی مستقل با میز پینگ پنگ در طبقه اول یک ساختمان یک طبقه در روستای کوتنا واقع شده است که تا قائم شهر حدود 5 کیلومتر فاصله دارد.
ویلا دارای پذیرایی ، آشپزخانه ، اتاق خواب حمام و سرویس بهداشتی و تراسی بزرگ می باشد که می توانید ساعت ها بر روی آن بنشینید و نظاره گر نمای شهر ، دشت و باغات سرسبز باشید.
پارک جنگلی و مرداب قادیکلا ، پیست کارتینگ پارک سراج ، تپه گردکوه قائم شهر ، پارک جنگلی تلار ، شهر شیرگاه و منطقه پلنگ دره از جاذبه های این شهر و حوالی آن می باشد که به راحتی با رزرو این ویلا قابل دسترس است.
همچنین با 1 کیلومتر پیاده روی به سوپرمارکت و نانوایی دسترسی خواهید داشت.
محوطه ویلا با دیوار و فنس محصور است و پوشش اینترنت نیز در این منطقه برای دو اپراتور همراه اول و ایرانسل 4G است.
فضای خواب1 اتاق خواب
علاوه بر تخت ، سرویس کف خواب به تعداد ۴ نفر موجود است و نفرات بیشتر می بایست با خود به همراه داشته باشند.
امکانات
- پارکینگ
- سیستم گرمایشی
- سیستم سرمایش
- تلویزیون
- مبلمان
- آب لولهکشی
- استخر
- جکوزی
ویژگیها
اقامتگاه ممتاز
رزرو فوری
تقویم / نرخ
تخفیفها
مقررات لغو رزرو
سیاست سختگیرانه:
در صورتی که رزرو، حداقل 5 روز کامل از تاریخ ورود لغو گردد؛ مبلغ صورتحساب پس از کسر حداکثر 25 درصد صورتحساب به میهمان عودت میشود. در غیر اینصورت اجاره شب اول بعلاوه حداکثر 60 درصد شبهای باقیمانده کسر میگردد. توضیحات بیشترمقررات اقامتگاه
ساعت ورود از
2 ظهر تا 12 شب
ساعت خروج تا
12 ظهر
برگزاری مهمانی و پخش موزیک ممنوع است.
مدارک مورد نیاز: کارت ملی هوشمند یا شناسنامه
ورود حیوان خانگی (سگ، گربه، ...) به شرط رعایت کامل نظافت مجاز است. درفضای داخل ساختمان حیوان باید در باکس مخصوص نگهداری شود.
نقشه
امتیازات (52 مهمان)
4.9
از ۵
بر اساس امتیازات ۱ سال اخیر
نظرات
علیرضا
میزبان جاجیگا از خرداد 1401
درباره میزبان:
بازنشته
میزان تایید رزرو:
92 درصد
سرعت پاسخگویی:
کمتر از 4 دقیقه
با امکان چت آنلاین با میزبان