
ویلای ییلاقی استخردار با ویو کوه در فشم
درباره اقامتگاه
این ویلای دوبلکس دو خوابه با صبحانه رایگان به همراه یک سوئیت دیگر با چشم انداز زیبای کوهستان در شهرک دانشگاه در نزدیکی کلوگان واقع شده است که تا فشم حدود 10 کیلومتر و تا پیست اسکی دربند حدود 20 کیلومتر فاصله دارد.
ویلا و سوئیت با دسترسی حدود 35 پله از حیاط و امکاناتی نظیر استخر سرپوشیده در محوطه 1000 متری سرسبز و درختکاری شده قرار گرفته اند که به صورت دربست در اختیار یک مهمان قرار میگیرند،
طراحی فضای داخلی ویلا به گونه ای است که در طبقه پایین دارای استخر، حوضچه گرم، حمام و سرویس بهداشتی ایرانی مشترک با فرنگی و طبقه بالا دارای آشپزخانه، سالن پذیرایی، یک خواب مستر، سرویس ایرانی و تراس می باشد.
سوئیت که با فاصله چندمتری از ویلا قرار گرفته است دارای یک نشیمن مبله به همراه تخت دو نفره، با پنجره های شیشه ای در طبقه پایین و روف گاردن دارای نشیمن با ویو 360 درجه در طبقه بالا می باشد، همچنین سرویس ایرانی در حیاط قرار دارد.
قابل ذکر است آب استخر هر 4 روز یکبار تعویض میگردد و تصفیه آب استخر نیز توسط تکنولوژی فیبالون ضد عفونی کننده آب انجام می شود.
اطراف حیاط با حصار فلزی محصور است و واحد سرایداری 24 ساعته در محوطه مستقر می باشد که هیچ گونه اشرافی به محل سکونت مهمانان ندارد و تنها با هماهنگی قبلی از محل اسکان خود خارج خواهد شد.
لازم به ذکر است اقامتگاه مجهز به دوربین مداربسته می باشد که محوطه و دروازه ورودی را تحت پوشش قرار می دهد.
به منظور تهیه مایحتاج روزانه، دسترسی به سوپرمارکت و نانوایی با پیمودن مسافتی در حدود 100 متر ممکن است.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه عالی و دسترسی به اینترنت به صورت 4g می باشد و اینترنت وای فای رایگان در اختیار میهمانان قرار می گیرد.
لازم به ذکر است علاوه بر این واحد ها یک سوئیت دیگر در محوطه قرار دارد که درب آن قفل بوده و غیر قابل استفاده مهمانان می باشد.
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظرات
با امکان چت آنلاین با میزبان