
ویلا استخردار در النگ کردکوی - لاله
درباره اقامتگاه
این ویلای دو خوابه در جاده کردکوی و روستای النگ واقع شده است که تا ورودی گرگان حدود 25 کیلومتر فاصله دارد.
وجود استخر سرپوشیده، آلاچیق مجهز به میز و صندلی باغی، آتشدان و باربیکیو و حیاطی دلباز فضایی جذاب و دلنشین را جهت شب نشینی و دورهمی مهمانان گرامی فراهم نموده است.
طراحی ویلا به صورت پذیرایی، آشپزخانه، دو اتاق خواب، حمام و سرویس بهداشتی ایرانی مشترک با فرنگی می باشد.
محوطه اطراف ویلا با دیوار محصور شده است و میزبان نیز در همسایگی سکونت دارد، همچنین به جهت حفظ امنیت بیشتر ساختمان مجهز به دوربین مداربسته می باشد که دروازه ورودی و کوچه را تحت پوشش قرار می دهد.
دسترسی به نانوایی و سوپرمارکت با حدود 400 متر پیاده روی امکان پذیر می باشد، کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور همراه اول و ایرانسل در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g می باشد.
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظرات
با امکان چت آنلاین با میزبان