کلبه چوبی در بابلکنار - فراملک

درباره اقامتگاه

گزارش خطا

این کلبه چوبی دو خوابه با حیاطی دلباز و سرسبز به همراه آلاچیق در روستای فراملک واقع شده است که با شیرگاه حدود 30 کیلومتر فاصله دارد.
کلبه در طبقه پایین دارای پذیرایی، آشپزخانه، یک اتاق خواب، سرویس ایرانی و حمام و در طبقه بالا دارای یک اتاق خواب (بدون در) و تراس می باشد.
محوطه اقامتگاه از چهار طرف با دیوار محصور شده است و میزبان در همسایگی سکونت دارد، همچنین دروازه ورودی و حیاط مجهز به دوربین مداربسته می باشد.
مهمانان گرامی می توانند با طی مسافت حدود 5 متر به سوپرمارکت و حدود 7 کیلومتر به نانوایی دسترسی داشته باشند.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای اپراتور همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت نیز به صورت 4g است ولی ارایه خدمات در اپراتور ایرانسل ضعیف می باشد.
آبشار تیرکن، آبشار درازکش، منطقه لفور و ییلاقات منطقه مثل شیخ موسی، فیلبند و آلاشت از جاذبه‌های گردشگری نزدیک به این اقامتگاه می‌باشد.

فضای خواب

امکانات

تقویم / نرخ

گزارش خطا

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظرات

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان