اجاره سوئیت مبله در نوبنیاد کیش - طبقه دوم

درباره اقامتگاه

اجاره سوئیت مبله در نوبنیاد کیش - طبقه دوم
این سوئیت مبله یکخوابه مستر در طبقه دوم یک ساختمان 3 طبقه 6 واحدی دارای آسانسور و پارکینگ اختصاصی در محله نوبنیاد در جزیره زیبا کیش واقع شده است که تا بلوار سپیدار و مسیر تردد مینی بوس های جزیره حدود یک دقیقه پیاده روی فاصله دارد.
محوطه اطراف اقامتگاه با دیوار محصور شده و میزبان نیز در همین طبقه در واحد مجاور سکونت دارد.
گفتنی است مهمانان گرامی به کمک حمل و نقل عمومی کیش در تمام فصول سال به مراکز تفریحی دسترسی دارند، همچنین برای اطلاعات بیشتر می توانید با میزبان خود هماهنگ شوید.
مهمانان گرامی می توانند برای تهیه مایحتاج روزانه خود از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود 500 متری از اقامتگاه استفاده نمایند.
لطفا توجه داشته باشید آب مصرفی اقامتگاه کیفیت لازم جهت آشامیدن را ندارد لذا توصیه می شود با خود آب معدنی به همراه داشته باشید، همچنین سوخت مصرفی اقامتگاه از طریق کپسول گاز مایع تامین می گردد.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور همراه اول و ایرانسل در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g می باشد.
کیش یکی از زیباترین جزایر مسکونی خلیج همیشه فارس می باشد که همچون نگینی در آب های نیلگون آن قرار گرفته است. جاذبه های طبیعی و تجاری این جزیره سالانه میلیون ها گردشگر ایرانی و خارجی را به خود جذب می کند.

فضای خواب

امکانات

ویژگی‌ها

رزرو فوری

تقویم / نرخ

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظرات

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان