
اجاره خانه مبله در لنگرود - کیاکلایه
درباره اقامتگاه
گزارش خطا
اجاره خانه مبله در لنگرود - کیاکلایه
این خانه مبله دو خوابه و حیاط دار در طبقه همکف یک ساختمان دو طبقه و دو واحدی و با فاصله 10 کیلومتری از ساحل دریا در محله کیاکلایه واقع شده است که حدود 3 کیلومتر با مرکز شهر لنگرود و حدود 15 کیلومتر با شهر لاهیجان فاصله دارد.
محوطه اقامتگاه از چهار طرف دیوارکشی شده و محصور است و دروازه ورودی ساختمان به صورت مشترک استفاده می شود.
در نظر داشته باشید اقامتگاه فاقد پارکینگ می باشد اما کوچه منتهی به اقامتگاه از فضای مناسبی برای پارک چند خودرو برخوردار می باشد.
به منظور تهیه مایحتاج روزانه، دسترسی به سوپرمارکت و نانوایی با پیمودن مسافتی در حدود 50 متر ممکن است.
کیفیت آنتن دهی اپراتورهای ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و پوشش شبکه اینترنت نیز به صورت 4g می باشد.
پل خشتی، منطقه توریستی لیلاکوه، ییلاق زیبا پرشکوه، ساحل ماسه ای چمخاله و پارک آبی لنگرود (فجر) از جاذبه های قابل دسترسی از این اقامتگاه می باشد.
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
گزارش خطا
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظرات
با امکان چت آنلاین با میزبان