اجاره ویلا استخردار در تبریز - باسمنج

درباره اقامتگاه

گزارش خطا

اجاره ویلا استخردار در تبریز - باسمنج
این ویلای دو خوابه، دارای استخر سرپوشیده آبگرم، سیستم صوتی و میز فوتبال دستی با حیاط مجهز به میز و صندلی باغی در شهر باسمنج با فاصله حدود 22 کیلومتری از مرکز شهر تبریز واقع شده است.
محیط اطراف حیاط از 4 طرف با دیوار محصور می باشد و جهت حفظ امنیت بیشتر، دوربین مداربسته به محوطه اشراف دارد.
توجه داشته باشید که آب مصرفی ویلا از طریق چاه تامین می شود و فاقد کیفیت لازم جهت آشامیدن است، لذا به مهمانان گرامی توصیه می شود آب معدنی همراه داشته باشند.
برای تهیه مایحتاج روزانه دسترسی به سوپرمارکت و نانوایی با فاصله حدود 500 متر امکان پذیر است. کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه نیز برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و اینترنت به صورت 4g است، همچنین ویلا مجهز به وای فای رایگان می باشد.
لازم به ذکر است حدود 100 متر مسیز منتهی به ویلا به صورت خاکی و قابل تردد با انواع خودرو می باشد.
پارک آبی، پارک ائل گلی، خانه مشروط و مسجد کبود تبریز، روستای کندوان، جنگل ارسباران و تالاب قوری گل تنها بخشی از جاذبه های تبریز زیبا می باشد.
سرویس بهداشتی ایرانی در حیاط قرار دارد.

فضای خواب

امکانات

تقویم / نرخ

گزارش خطا

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظرات

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان