
اجاره سوئیت حیاط دار در رودبار قصران - آهار
درباره اقامتگاه
اجاره سوئیت حیاط دار در رودبار قصران - آهار
این سوئیت مبله با حیاطی دلباز و سرسبز، آلاچیق و آتشدان در باغ گیلاس و گردو در روستای خوش آب و هوای آهار (منطقه اوشان فشم) واقع شده است و با بخش رودبار قصران حدود 10 کیلومتر و با تهران حدود 40کیلومتر فاصله دارد.
طراحی سوئیت به گونه ایست که دارای یک اتاق شامل آشپزخانه، یک حمام با سرویس ایرانی و یک سرویس ایرانی مجزا می باشد، همچنین سوئیت فاقد آبگرم می باشد و آب لوله کشی نیز توسط منبع ذخیره تامین شده است.
اطراف باغ با دیوار و فنس محصور است و برای حفظ امنیت بیشتر، دوربین مداربسته مشرف به باغ می باشد، همچنین توجه داشته باشید که سوخت مصرفی خانه از طریق کپسول گاز مایع تامین می شود.
مهمانان گرامی برای تهیه مایحتاج روزانه، با فاصله حدود 500 متر به سوپرمارکت و نانوایی دسترسی خواهند داشت.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای اپراتور همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g می باشد اما ایرانسل فاقد کیفیت خدمات مطلوب است، همچنین سوئیت مجهز به وای فای رایگان است.
لازم به ذکر است حدود 40 متر مسیر منتهی به سوئیت به صورت خاکی است و توصیه می شود در روزهای برفی برای تردد راحت تر، مهمانان خودرو را در فاصله 150 متری از سوئیت پارک نمایند، نگران امنیت نباشید تمام کوچه های آهار مجهز به دوربین مداربسته می باشد.
فضای اقامتگاه
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظر مهمانان
با امکان چت آنلاین با میزبان