اجاره ویلا دوبلکس در سرخرود - بلوار دریا

درباره اقامتگاه

گزارش خطا

اجاره ویلا دوبلکس در سرخرود - بلوار دریا - سه خوابه
این ویلا دوبلکس سه خوابه به همراه حیاطی دنج و با فاصله حدود 50 متری از ساحل دریا در شهرک بلوار دریا شهر سرخرود واقع شده است که تا شهر محمودآباد حدود 10 کیلومتر فاصله دارد.
طراحی این ویلا به گونه است که پذیرایی، آشپزخانه، استخر، یک اتاق خواب، سرویس ایرانی و فرنگی با حمام در طبقه پایین و سه اتاق خواب در طبقه بالا قرار دارد.
محوطه اطراف ویلا با دیوار کوتاه و پوشش گیاهی محصور شده است و نگهبان 24 ساعته در ورودی شهرک مستقر است، همچنین مهمانان گرامی برای تهیه مایحتاج خود می توانند در فاصله حدود یک کیلومتری و از سوپرمارکت و نانوایی استفاده نمایند.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g است.
سرخرود با برخورداری از ساحل و تفریحات مهیج آبی نظیر جت اسکی، قایق سواری، اسب سواری، چهارچرخ و ... و قرارگیری بین دو شهر محمودآباد و فریدونکنار انتخاب مناسبی جهت اقامت و دسترسی به جاذبه های اطراف می باشد.

فضای خواب

امکانات

تقویم / نرخ

گزارش خطا

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظرات

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان