
اجاره کلبه سوئیسی با حیاط دنج در شفت
درباره اقامتگاه
اجاره کلبه سوئیسی با حیاط دنج در شفت
این کلبه سوئیسی یکخوابه دارای ایوان و حیاطی دلباز به همراه آلاچیق با چشم انداز شالیزار در شهر شفت واقع شده است.
کلبه در طبقه اول دارای پذیرایی، آشپزخانه، حمام با سرویس فرنگی می باشد و در طبقه دوم یک اتاق خواب بدون در با چشم انداز جنگلی قرار دارد.
اطراف حیاط با فنس محصور است، همچنین میزبان در محوطه سکونت دارد که دروازه ورودی و باغ به صورت مشترک در اختیار مهمانان قرار می گیرد.
توجه داشته باشید که آب مصرفی کلبه از طریق چاه تامین می شود و لازم است مهمانان گرامی آب معدنی جهت آشامیدن همراه داشته باشند، همچنین سرو غذای محلی مثل میرزاقاسمی، ترش تره، باقلا قاتوق و .. برای وعده ناهار و شام با هماهنگی قبلی و پرداخت هزینه جداگانه امکان پذیر است.
سوپرمارکت و نانوایی با فاصله حدود یک کیلومتر قابل دسترس هستند و کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه نیز برای اپراتور همراه اول و ایرانسل در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g می باشد.
سد خاکی سقلکسار، منطقه سیاهمزگی، شهرک چوبی امامزاده ابراهیم و قلعه رودخان از جاذبه های گردشگری نزدیک به این اقامتگاه می باشد.
لازم به ذکر است که سرویس ایرانی در حیاط قرار دارد.
فضای اقامتگاه
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظر مهمانان
با امکان چت آنلاین با میزبان