![](https://storage.jajiga.com/public/pictures/medium/2024/12/28/3247651241228095200.jpg)
اجاره خانه در کیش - میرمهنا - واحد ۸
درباره اقامتگاه
اجاره خانه در کیش - میرمهنا - واحد 8
این خانه دو خوابه با تراسی دلنشین در طبقه دوم با دسترسی حدود 34 پله در یک ساختمان سه طبقه 8 واحدی در منطقه میرمهنا و جزیره زیبای کیش واقع شده است که تا ایستگاه مینی بوس بازار عرب ها حدود دو دقیقه پیاده روی فاصله دارد.
اطراف محوطه اقامتگاه با دیوار کوتاه محصور است و ساختمان نیز دارای نگهبان 24 ساعته می باشد، همچنین دروازه ورودی و حیاط نیز به صورت مشترک با ساکنین سایر واحدها استفاده می گردد و همچنین اقامتگاه فاقد سرویس ایرانی می باشد.
فاصله این اقامتگاه تا ایستگاه مینی بوس بازار عرب ها حدود دو دقیقه پیاده روی است و مهمانان گرامی به کمک حمل و نقل عمومی کیش در تمام فصول سال به مراکز تفریحی دسترسی دارند، همچنین برای اطلاعات بیشتر می توانید با میزبان خود هماهنگ شوید.
برای تهیه مایحتاج روزانه فاصله اقامتگاه تا سوپرمارکت و نانوایی حدود 100 متر است و اقامتگاه فاقد لوله کشی گاز شهری می باشد و سوخت مصرفی آن از طریق کپسول تامین می شود، همچنین آب لوله کشی اقامتگاه نیز قابلیت آشامیدن را ندارد لذا توصیه می شود که آب معدنی به همراه داشته باشند.
آنتن دهی تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و پوشش اینترنت به صورت 4g است.
کیش یکی از زیباترین جزایر مسکونی خلیج همیشه فارس می باشد که همچون نگینی در آب های نیلگون آن قرار گرفته است. جاذبه های طبیعی و تجاری این جزیره سالانه میلیون ها گردشگر ایرانی و خارجی را به خود جذب می کند.
فاصله این آپارتمان تا پارک خانواده میرمهنا حدود 500 متر ، تا ساحل میرمهنا حدود 1 کیلومتر ، تا فرودگاه حدود 8 کیلومتر ، تا بازار مروارید حدود 9 کیلومتر ، تا اسکله تفریحی حدود 12 کیلومتر ، تا ساحل زیبا مرجان حدود 13 کیلومتر و تا پارک دلفین ها نیز حدود 15 کیلومتر می باشد.
فضای اقامتگاه
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظر مهمانان
با امکان چت آنلاین با میزبان