ویلا استخردار با زمین بدمینتون در تهراندشت

درباره اقامتگاه

اجاره ویلا استخردار با زمین بدمینتون در تهراندشت - احمد آباد
این ویلا سه خوابه که یک اتاق خواب آن مستر است با حیاطی دلباز و محوطه سازی شده به همراه امکاناتی نظیر استخر روباز آبگرم، تاب، زمین بازی چند منظوره فوتبال و بدمینتون، آبنما، آتشدان، آلاچیق، میز و صندلی باغی و چتر سایه بان در شهرکی در روستای احمد آباد واقع شده است که حدود 20 کیلومتر با کردان و حدود 40 کیلومتر با شهر کرج فاصله دارد.
ویلا به گونه ای طراحی شده است که دارای پذیرایی، آشپزخانه، سه اتاق خواب (یک خواب مستر) حمام، سرویس ایرانی و سرویس فرنگی می باشد، همچنین وجود آبنما، آلاچیق، تاب، میز و صندلی باغی و زمین دو منظوره فوتبال و بدمینتون امکانات مناسبی را در محوطه اقامتگاه جهت سرگرمی و شب نشینی مهمانان فراهم اورده است.
محوطه ویلا از چهار طرف دیوار کشی شده و محصور است و به منظور برقراری و حفظ امنیت نگهبان به صورت 24 ساعته در شهرک مستقر است.
لطفا توجه داشته باشید آب لوله کشی این ویلا از چاه تامین می گردد که کیفیت لازم جهت آشامیدن را ندارد لذا توصیه می شود با خود آب معدنی به همراه داشته باشید، همچنین سوخت مصرفی ویلا نیز از طریق کپسول گاز مایع تامین می شود.
به منظور تهیه مایحتاج روزانه، دسترسی به سوپرمارکت و نانوایی با پیمودن مسافتی در حدود 3 کیلومتر ممکن است.
کیفیت آنتن دهی اپراتورهای ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و پوشش شبکه اینترنت نیز به صورت 4g می باشد.
لازم به ذکر است مسیر در 200 متر منتهی به اقامتگاه به صورت جاده خاکی و قابل تردد با خودرو می باشد.

فضای اقامتگاه

فضای خواب

امکانات

تقویم / نرخ

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظر مهمانان

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان