ویلا جکوزی دار در شاندیز مشهد - کلاته

درباره اقامتگاه

اجاره ویلا جکوزی دار در شاندیز مشهد - کلاته
این ویلای دو خوابه که یک اتاق خواب آن مستر می باشد به همراه جکوزی 12 نفره، سیستم صوتی، میز بیلیارد، آتشدان و حیاطی دلنشین در روستای کلاته ابراهیم آباد از توابع شاندیز واقع شده است و تا شهر مقدس مشهد حدود 25 کیلومتر فاصله دارد.
ویلا به گونه ای طراحی شده است که دارای پذیرایی، آشپزخانه، استخر (ورودی از پذیرایی با دسترسی حدود 10 پله به سمت پایین)، دو اتاق خواب، حمام با سرویس ایرانی و فرنگی می باشد.
اطراف محوطه حیاط با دیوار محصور است، میزبان نیز در فاصله نزدیکی از ویلا سکونت دارد.
جهت تهیه مایحتاج روزانه خود می توانید از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود 500 متری استفاده نمایید. کیفیت شبکه تلفن همراه نیز برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه ضعیف و دسترسی به اینترنت به صورت 3g است.
رستوران های شاندیز، جنگل و تفرجگاههای خوش آب و هوا، بارگاه امام رضا (ع)، آرامگاه فردوسی بزرگ و استاد شجریان، پارک کوه سنگی، طرقبه و سرزمین موج های آبی بخشی از مکان های زیارتی و سیاحتی شهر مشهد و توابع آن است که همواره مورد استقبال گردشگران قرار گرفته است.

فضای خواب

امکانات

ویژگی‌ها

رزرو فوری

تقویم / نرخ

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظرات

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان