اجاره سوئیت مبله در کیش - طبقه دوم
درباره اقامتگاه
اجاره سوئیت مبله در کیش - طبقه دوم
این سوئیت مبله دو خوابه با دسترسی حدود 20 پله ای در طبقه دوم یک ساختمان دو طبقه 6 واحدی در منطقه نوبنیاد جزیره کیش واقع شده است.
محوطه اطراف ساختمان از چهار طرف با دیوار محصور شده و نگهبان بصورت 24 ساعته در محوطه حیاط سکونت دارد.
لازم به ذکر است آب لوله کشی فاقد کیفیت لازم جهت آشامیدن می باشد، لذا توصیه می گردد مهمانان گرامی با خود آب معدنی همراه داشته باشند، همچنین سوخت مصرفی اقامتگاه از طریق کپسول گاز مایع تامین می گردد.
مهمانان گرامی برای تهیه مایحتاج روزانه خود می توانند از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود 200 متری از واحد استفاده نمایند.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت نیز به صورت 4g است.
جزیره کیش با بهره مندی از جاذبه های گردشگری و طبیعی بیشمار همچون اسکله، ساحل دریا با تفریحات مهیج آبی و رستوران های دریایی، پارک آبی اوشن و برگزاری جشنواره های شاد و متنوع، پذیرای میهمانان بسیاری از سراسر کشور است.
فضای اقامتگاه
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظر مهمانان
با امکان چت آنلاین با میزبان