
ویلا دوبلکس استخردار در رامسر - کتالم
درباره اقامتگاه
اجاره ویلا دوبلکس استخردار در رامسر - کتالم
این ویلا دوبلکس سه خوابه که یک اتاق خواب ان مستر است با حیاطی محوطه سازی شده و تراسی دلباز و امکاناتی نظیر استخر سرپوشیده، آلاچیق، میز بیلیارد و فوتبال دستی در فاصله حدود 500 متری از ساحل دریا در منطقه خوش اب و هوای کتالم واقع شده است که تا شهر رامسر حدود 10 کیلومتر فاصله دارد.
ویلا به گونه ای طراحی شده است که در طبقه پایین دارای پذیرایی، میز بیلیارد و فوتبال دستی، ورودی استخر، اشپزخانه، حمام و سرویس ایرانی و فرنگی و بالکن قرار دارد، همچنین در طبقه بالا نیز سه اتاق خواب (یک اتاق خواب مستر) و سرویس فرنگی و بالکن دوم واقع شده است.
محوطه ویلا از چهار طرف دیوارکشی شده و محصور است، همچنین به منظور برقراری و حفظ امنیت ویلا به دوربین مداربسته مجهز شده است که دروازه ورودی، فضای کوچه و محوطه پشتی ویلا را پوشش می دهد.
وجود آلاچیق در کنار باربیکیو در حیاط محوطه سازی شده این ویلای زیبا فضصایی جذاب و دلنشین را جهت شب نشینی و دورهمی مهمانان گرامی فراهم نموده است.
مهمانان گرامی می توانند برای تهیه مایحتاج روزانه خود از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود 200 متری ویلا استفاده نمایند.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و پوشش اینترنت به صورت 4g است.
از جاذبه های این منطقه می توان به ساحل دریا با تفریحات آبی مهیج، قلعه تاریخی مارکوه ، هتل قدیم رامسر و بلوار کازینو، آرامگاه حبیب محبیان، منطقه اربه کله، جنگل زیبا دالخانی، دریاچه سد مجیران ، تله کابین و شهربازی رامسر، ییلاق زیبای جواهرده و ... اشاره کرد.
فضای اقامتگاه
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظر مهمانان
با امکان چت آنلاین با میزبان