
اجاره ویلا در فرح آباد
درباره اقامتگاه
اجاره ویلا در فرح آباد
این ویلا دوبلکس سه خوابه که یک خواب آن مستر است با میز فوتبال دستی، میز پینگ پنگ و روف به همراه آلاچیق و حیاط در فرح آباد واقع شده است که با ساحل دریا حدود دو کیلومتر فاصله دارد.
ویلا در طبقه اول دارای پذیرایی، آشپزخانه و حمام با سرویس ایرانی و در طبقه دوم دارای نشیمن، بالکن و سه اتاق خواب که یک خواب آن مستر است و در طبقه سوم دارای نشیمن و روف می باشد.
محوطه ویلا از چهار طرف با دیوار محصور شده و جهت امنیت بیشتر دروازه ورودی مجهز به دوربین مداربسته است.
مهمانان گرامی برای تهیه مایحتاج روزانه خود می توانند از سوپرمارکت در فاصله حدود 500 متری و از نانوایی در فاصله حدود یک کیلومتری از ویلا استفاده نمایند.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت برای ایرانسل به صورت 4g اما برای همراه اول 3g است.
دریاچه چورت، الندان، آبشار بولا، عمارت فاضلی، خانه رمدانی و... از جاذبه های گردشگری قابل دسترس از این اقامتگاه می باشد.
فضای اقامتگاه
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظر مهمانان
با امکان چت آنلاین با میزبان