اجاره ویلا دوبلکس در نوشهر - چلک

درباره اقامتگاه

اجاره ویلا دوبلکس در نوشهر - چلک
این واحد چهار خوابه که دو اتاق خواب آن مستر می باشد دارای میز بیلیارد، میز فوتبالدستی و تراس دلباز با چشم انداز روستای خوش آب و هوا و توریستی چلک با فاصله حدود 20 کیلومتری از شهر نوشهر واقع شده است.
ویلا در طبقه همکف شامل سالن پذیرایی، آشپزخانه، یک اتاق خواب و حمام با سرویس ایرانی می باشد، همچنین ویلا در طبقه دوم دارای نشیمن، سه اتاق خواب، بالکن می باشد.
محوطه اطراف ویلا با دیوار محصور شده است و سرایدار در فاصله نزدیکی از ویلا سکونت دارد، همچنین جهت امنیت بیشتر دروازه ورودی مجهز به دوربین مداربسته می باشد.
مهمانان گرامی می توانند برای تهیه مایحتاج روزانه خود از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود 500 متری واحد استفاده نمایند.
کیفیت شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g است.
ساحل زیبای خزر و جنگل های انبوه، آبشار آب پری، پارک جنگلی رویان، آبشار حرام او، دریاچه الیمالات و خانه نیما یوشیج ، پدر شعر نو ایران تنها بخشی از جاذبه های گردشگری این منطقه زیبا است.

فضای اقامتگاه

فضای خواب

امکانات

تقویم / نرخ

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظر مهمانان

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان