
اجاره کلبه سوئیسی در لفور - کالی کلا
درباره اقامتگاه
گزارش خطا
اجاره کلبه سوئیسی در لفور - کالی کلا
این کلبه سوئیسی دو خوابه که یک خواب آن مستر است دارای تراس و وان جکوزی در گوشه ای دنج از جنگل های هیرکانی در روستای کالی کلا واقع شده و در فاصله 4 کیلومتری از لفور و 40 کیلومتری شیرگاه قرار دارد.
طراحی این کلبه به گونه ای است که طبقه پایین 13 پله دارای پذیرایی، آشپزخانه، یک اتاق خواب مستر، سرویس ایرانی و تراس مجهز به وان جکوزی می باشد و در طبقه بالا یک اتاق خواب بدون در قرار دارد.
محوطه اطراف کلبه با دیوار محصور شده و میزبان نیز در نزدیکی سکونت دارد.
مهمانان گرامی می توانند برای تهیه مایحتاج روزانه خود از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله 200 متری استفاده نمایند.
آنتن دهی تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و پوشش اینترنت به صورت 4g می باشد.
لازم به ذکر است حدود 30 متر از مسیر منتهی به کلبه به صورت جاده خاکی است.
از مناطق زیبا و دیدنی نزدیک به کلبه می توان به دره زیبای اسپردره ، آبشار ترز ، هفت آبشار ، آبشار جلسنگ و... و آب گرم آزرو اشاره نمود که با طی نمودن مسافت 2 الی 45 کیلومتری قابل دسترس هستند.
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
گزارش خطا
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظرات
با امکان چت آنلاین با میزبان