
اجاره سوئیت در پاسارگاد - مادرسلیمان - طبقه ۲
درباره اقامتگاه
اجاره سوئیت در پاسارگاد - مادرسلیمان - طبقه 2
این سوئیت مبله یکخوابه، در طبقه دوم (حدود 9 پله دسترسی) یک ساختمان دو طبقه 2 واحدی، دارای حیاط دلباز با فاصله کمی از آرامگاه کوروش کبیر در شهر مادر سلیمان در منطقه پاسارگاد قرار دارد.
سوئیت به گونه ای طراحی شده است که دارای پذیرایی، آشپزخانه، یک اتاق خواب، حمام با سرویس ایرانی می باشد.
اطراف محوطه از چهار طرف با دیوار محصور است، همچنین میزبان در محوطه سکونت دارد و دروازه ورودی و حیاط به صورت مشترک با ساکنین طبقه اول و میزبان مورد استفاده قرار می گیرد.
مهمانان گرامی می توانند برای تهیه مایحتاج روزانه خود از سوپرمارکت با فاصله حدود 50 متر و نانوایی در فاصله حدود 200 متری استفاده نمایند. کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه نیز برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g می باشد.
از جاذبه های شهر شیراز می توان به حافظیه، سعدیه، باغ معالی آباد، حمام و بازار وکیل، دروازه قرآن، باغ ارم، مسجد نصیرالملک، ارگ کریم خان زند و . . . اشاره کرد.
یک سرویس ایرانی هم در حیاط قرار دارد.
فضای اقامتگاه
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظر مهمانان
با امکان چت آنلاین با میزبان