
اجاره خانه بالکن دار در الموت - معلم کلایه - ط۳
درباره اقامتگاه
اجاره خانه بالکن دار در الموت - معلم کلایه - ط3
این خانه دو خوابه با بالکنی دلنشین و چشم اندازی زیبا در طبقه دوم یک ساختمان سه طبقه سه واحدی با دسترسی حدود 16 پله در روستای معلم کلایه و با فاصله حدود 32 کیلومتری از دریاچه آوان و حدود 25 کیلومتری از شهر الموت واقع شده است.
محوطه اطراف ساختمان با فنس محصور شده و که ورودی و حیاط به صورت مشترک با مهمانان واحد دیگر استفاده می گردد، همچنین میزبان در همسایگی سکونت دارد.
مهمانان گرامی می توانند برای تهیه مایحتاج روزانه خود از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود یک کیلومتری واحد استفاده نمایند.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور همراه اول و ایرانسل در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g می باشد.
لازم به ذکر است حدود 20 متر از مسیر منتهی به اقامتگاه به صورت جاده خاکی است.
قلعه الموت، دریاچه آوان، غارهای الموت، روستای گازرخان، چشمه های الموت و روستای زناسوج از جاذبه های قابل دسترس از این اقامتگاه می باشد.
فضای خواب
امکانات
ویژگیها
رزرو فوری
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظرات
با امکان چت آنلاین با میزبان