ویلا دوبلکس تراس دار در جاده جواهرده - گاورمک

درباره اقامتگاه

اجاره ویلا دوبلکس تراس دار در جاده جواهرده - گاورمک
این ویلا دو خوابه با تراس و چشم انداز بی نظیر از جنگل های سرسبز و تجمع ابرها در طبقه اول یک ساختمان دو طبقه در مسیر جاده زیبا جواهرده در روستای سرسبز گاورمک واقع شده است و تا رامسر حدود 10 کیلومتر فاصله دارد.
این ویلا دوبلکس در طبقه همکف دارای پذیرایی و آشپزخانه می باشد و در طبقه دوم نیز شامل اتاق خواب بدون در است، همچنین در طبقه زیر همکف حمام با سرویس ایرانی و اتاق خواب دوم بدون در واحد طراحی شده است.
حیاط اقامتگاه با فنس محصور شده و میزبان در همسایگی سکونت دارد.
حیاط سرسبز 600 متری واقع در پشت منزل که مزین به درختان میوه می باشد با فنس و درختان محصور شده است و با میهمانان ساکن در طبقه بالا به صورت مشترک استفاده می شود.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور همراه اول و ایرانسل در مکالمه متوسط و دسترسی به اینترنت به صورت 3g می باشد، همچنین ساختمان دارای وای فای رایگان است.
5 کیلومتر انتهایی مسیر دسترسی به اقامتگاه به صورت خاکی و قابل تردد با انواع خودرو می باشد.
جاده جواهرده و روستاهای آن با طبیعت چشم نواز و آب و هوای ییلاقی و مطبوع یکی از بکرترین و محبوب ترین مکان های دیدنی رامسر می باشد که گردشگران مشتاق را به سمت خود جذب می نماید.
ساحل دریا با تفریحات آبی، تله کابین و شهربازی، جنگل دالخانی نیز بخشی از جاذبه های رامسر می باشد که با چند دقیقه رانندگی قابل دسترسی است.

فضای خواب

امکانات

ویژگی‌ها

رزرو فوری

تقویم / نرخ

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظرات

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان