
خانه حیاط دار در گرگان - زیارت - طبقه همکف
درباره اقامتگاه
اجاره خانه حیاط دار در گرگان - زیارت - طبقه همکف
این خانه حیاط دار یکخوابه با بالکنی دلباز و حیاطی دلنشین در طبقه همکف یک ساختمان سه طبقه سه واحدی با دسترسی حدود 35 پله در روستای زیارت با فاصله حدود 15 کیلومتری از گرگان واقع شده است.
اطراف محوطه ساختمان با دیوار و فنس محصور است و میزبان نیز در برخی مواقع در طبقه همکف سکونت دارد، همچنین دروازه ورودی و حیاط نیز به صورت مشترک با میزبان و ساکنین ساختمان استفاده می گردد.
برای تهیه مایحتاج روزانه فاصله اقامتگاه تا سوپرمارکت و نانوایی حدود 50 متر است.
آنتن دهی تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و پوشش اینترنت به صورت 4g می باشد.
برای تهیه مایحتاج روزانه فاصله اقامتگاه تا سوپرمارکت و نانوایی حدود 50 متر است، سوخت مصرفی اقامتگاه از طریق کپسول گاز مایع تامین می شود، همچنین آب مصرفی منطقه فاقد کیفیت مطلوب برای آشامیدن است و پیشنهاد میکنیم آب معدنی جهت آشامیدن همراه داشته باشید.
جنگل ناهارخوران، پارک جنگلی النگدره، آبشار و آبگرم زیارت که در جاده ناهارخوران و روستای سرسبز و دیدنی زیارت قرار دارد از جاذبه های قابل دسترسی از این اقامتگاه می باشد.
فضای خواب
امکانات
ویژگیها
رزرو فوری
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظرات
با امکان چت آنلاین با میزبان