
بوم گردی نزدیک ساحل در هرمز - اتاق مهر
درباره اقامتگاه
اقامتگاه بوم گردی نزدیک ساحل در هرمز - اتاق مهر
این اتاق 20 متری با دیزاینی سنتی یکی از اتاق های یک اقامتگاه بومگردی با حیاطی دلباز و که در جزیره رنگارنگ و آرامش بخش هرمز واقع شده است و حدود 500 متر تا ساحل دریا فاصله دارد.
اتاق دارای دو تخت دو نفره، رخت خواب سنتی و یک دستگاه اسپیلت می باشد، در نظر داشته باشید اتاق فاقد حمام و سرویس بهداشتی و امکانات پخت و پز می باشد.
در حیاط اقامتگاه یک سرویس ایرانی به همراه حمام واقع شده است که به صورت مشترک با ساکنین اتاق دیگر استفاده می شود.
در نظر داشته باشید اقامتگاه فاقد آشپزخانه مرکزی می باشد اما سفارش وعده های غذایی صبحانه، ناهار و شام با هماهنگی قبلی با میزبان و پرداخت هزینه جداگانه امکان پذیر می باشد.
از مشاعات اقامتگاه می توان به نشیمن، حمام با سرویس ایرانی و فرنگی و حیاط دلباز مجموعه اشاره نمود.
محوطه اقامتگاه با دیوار محصور است و میزبان نیز در محوطه سکونت دارد، همچنین در نظر داشته باشید آب لوله کشی اقامتگاه از طریق مخزن تامین می گردد، لذا توصیه می شود مهمانان گرامی جهت آشامیدن با خود آب معدنی همراه داشته باشند، همچنین سوخت مصرفی اقامتگاه از طریق کپسول گاز مایع تامین می گردد.
به منظور تهیه مایحتاج روزانه، دسترسی به سوپرمارکت و نانوایی با پیمودن مسافتی در حدود 100 متر ممکن است.
کیفیت آنتن دهی اپراتورهای ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و پوشش شبکه اینترنت نیز به صورت 4g می باشد.
اسکله و ساحل سرخ، بازارچه صنایع دستی، دره رنگین کمان ها و دره مجسمه ها چند مورد از جاذبه های این جزیره شگفت انگیز و دوست داشتنی است.
فضای خواب
امکانات
ویژگیها
رزرو فوری
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظرات
با امکان چت آنلاین با میزبان