هتل آپارتمان در سنندج - طبقه پنجم

درباره اقامتگاه

این واحد مبله دو خوابه دارای بالکن دنج در طبقه پنجم یک ساختمان 5 طبقه 5 واحدی با دسترسی آسان به مراکز رفاهی و تجاری در شهر سنندج واقع شده است.
میزبان در همین ساختمان سکونت دارد و به جهت تامین امنیت بیشتر ورودی و پارکینگ ساختمان مجهز به دوربین مداربسته است.
گفتنی است دسترسی به این واحد تا طبقه چهارم با آسانسور و از طبقه چهار با طی حدود 10 پله امکانپذیر می باشد.
مهمانان گرامی می توانند برای تهیه مایحتاج روزانه خود از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود یک کیلومتری واحد استفاده نمایند.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و پوشش اینترنت به صورت 4g است.
لازم به ذکر است حدود 50 متر از مسیر منتهی به ساختمان اقامتگاه به صورت جاده خاکی است.
عمارت خسروآباد، پارک لاله، روستای نگل، عمارت آصف خان وزیری، مجموعه تفریحی پارک آبیدر و... از جاذبه های گردشگری سنندج زیبا است.

فضای خواب

امکانات

تقویم / نرخ

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظرات

با امکان چت آنلاین با میزبان