تخفیف ویژه رزرو بلندمدت

مشاهده

اجاره ویلا در جاده اسالم - چخره محله

درباره اقامتگاه

اجاره ویلا در جاده اسالم به خلخال - چخره محله
این ویلا یکخوابه به همراه ایوانی دنج در منطقه چخره محله روستای خرجگیل با فاصله حدود 2 کیلومتری از شهر اسالم واقع شده است.
ورودی ویلا 6 پله دارد و محوطه حیاط از سه طرف با دیوار و یک طرف با پرچین محصور شده است، همچنین مهمانان گرامی برای تهیه مایحتاج روزانه خود می توانند از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود 50 متری استفاده نمایند.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g می باشد.
این اقامتگاه در محدوده جاده اسالم به خلخال قرار دارد. این مسیر کاملا آسفالت اما به طول 70 کیلومتر، بسیار پرپیچ‌وخم و دارای گردنه‌های متعدد است. مه غلیظ یک پدیده رایج در این جاده است که دید را محدود می‌کند. رانندگی با احتیاط، اطمینان از وجود سوخت کافی و استفاده از چراغ مه‌شکن ضروری است و ترجیحا به نحوی برنامه ریزی شود که در نور روز تا مقصد رانندگی کنید.
اسالم را به واسطه آب و هوای دل‌انگیز و جاده های پر پیچ و خم و سرسبز، دشت های زیبا با طبیعت چشم نواز به عنوان تکه ای از بهشت برای طبیعت دوستان می شناسند. از این رو میتوانید از مناطق زیبا و طبیعت بکر اسالم نظیر ساحل ماسه ای، مجتمع گردشگری اسالم دیدن فرمائید.

فضای خواب

امکانات

تقویم / نرخ

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظرات

با امکان چت آنلاین با میزبان