;
1 از 34

ویلا تریبلکس استخردار در ساداتشهر رامسر - ۴ خوابه

کپی شد

کد: 3273156

ویلایی دربست

منطقه ساحلی، شهری

تا 15 مهمان

6 نفر استاندارد + 9 نفر اضافه

4 اتاق‌خواب

4 تخت دونفره و 6 دست رختخواب

250 متر

زیربنا 250 متر - زمین و محوطه 350 متر

درباره اقامتگاه

اجاره ویلا تریبلکس استخردار در رامسر - ساداتشهر - 4 خوابه
این ویلا تریبلکس چهار خوابه که سه خواب آن مستر است دارای استخر، میز بیلیارد، تراس و حیاطی دلباز با فاصله حدود 400 متری از ساحل دریا و در منطقه آرام و خوش آب و هوای ساداتشهر در شهر زیبای رامسر واقع شده است.
طراحی این ویلا به گونه ای است که طبقه همکف دارای پذیرایی، آشپزخانه، ورودی استخر و حمام با سرویس ایرانی و در طبقه دوم دارای سالن نشیمن آشپزخانه، میز بیلیارد، سه اتاق خواب که دو خواب آن مستر است و سرویس ایرانی با فرنگی می باشد و در طبقه آخر نیز اتاق شاهنشین (بدون در) به همراه تخت خواب، فضای نشیمن، آشپزخانه کوچک، حمام با سرویس فرنگی و بالکن دنج قرار دارد.
محوطه اطراف ویلا با دیوار محصور شده و به جهت تامین امتیت بیشتر ورودی و حیاط مجهز به دوربین مداربسته است.
مهمانان گرامی می توانند برای تهیه مایحتاج روزانه خود از سوپرمارکت و نانوایی با فاصله حدود 500 متری از ویلا استفاده نمایند.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور همراه اول و ایرانسل در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g می باشد.
از جاذبه های گردشگری اطراف این اقامتگاه می توان به ساحل دریا، قلعه تاریخی مارکوه، آرامگاه، جنگل دالخانی، دریاچه سد مجیران، تله کابین و شهربازی رامسر، ییلاق زیبای جواهرده و . . . اشاره کرد.

استخر سرپوشیده آب‌گرم

ابعاد:

3 در 6 متر

عمق:

از 1.4 تا 1.8 متر

تصفیه:

اتوماتیک

استخر آب‌گرم در تمام سال فعال است.

توضیحات: دمای استاندارد آب‌گرم استخر، در محدوده 28 الی 32 درجه سانتیگراد است. دوش، سرویس ایرانی و فرنگی در محوطه استخر قرار دارد.

فضای خواب
4 اتاق خواب

1

1

1

1

6

امکانات

  • استخر
  • میز بیلیارد
  • پارکینگ
  • سیستم گرمایشی
  • سیستم سرمایش
  • تلویزیون
  • جکوزی
  • فوتبال دستی

ویژگی‌ها

پت‌نواز

تقویم / نرخ

مرداد 1404
شیدسچپج
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ارقام به تومان می‌باشند
نرخ هر نفر اضافه:+500٬000 تومان / بیشتر از 6 نفر
حداقل اقامت:2 شب

تخفیف‌ها

بلند مدت

10% تخفیف

بیش از 10 شب

مقررات لغو رزرو

سیاست سختگیرانه:

در صورتی که رزرو، حداقل 5 روز کامل از تاریخ ورود لغو گردد؛ مبلغ صورتحساب پس از کسر حداکثر 25 درصد صورتحساب به میهمان عودت می‌شود. در غیر اینصورت اجاره شب اول بعلاوه حداکثر 60 درصد شب‌های باقیمانده کسر می‌گردد. توضیحات بیشتر

مقررات اقامتگاه

ساعت ورود از

3 عصر تا 2 شب

ساعت خروج تا

12 ظهر

    برگزاری مهمانی و پخش موزیک ممنوع است.

    استعمال دخانیات (سیگار، قلیان و ...) در داخل اقامتگاه ممنوع است.

    مدارک مورد نیاز: کارت ملی هوشمند یا شناسنامه

    ورود حیوان خانگی (سگ، گربه، ...) به شرط رعایت کامل نظافت مجاز است. درفضای داخل ساختمان حیوان باید در باکس مخصوص نگهداری شود.

نقشه

نظرات

خانم فریبا

میزبان جاجیگا از اسفند 1402

میزان تایید رزرو:

75 درصد

سرعت پاسخ‌گویی:

کمتر از 7 دقیقه

مشاهده حساب کاربری میزبان
هر شب از 12٬000٬000 تومان
راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان