1 از 41

ویلای جکوزی دار با معماری مراکشی در ایزدشهر

4.8(2 نظر)
کپی شد

کد: 3277359

بوتیک هتل، ویلایی دربست

منطقه شهری

تا 8 مهمان

4 نفر استاندارد + 4 نفر اضافه

2 اتاق‌خواب

2 تخت دونفره، 2 دست رختخواب و 2 مبل تخت‌ خواب‌ شو

150 متر

زیربنا 150 متر - زمین و محوطه 920 متر

درباره اقامتگاه

گزارش خطا

ویلای جکوزی دار با معماری مراکشی در ایزدشهر - واحد یک
این ویلای دوبلکس و دوخوابه یکی از واحد های یک بوتیک هتل می باشد که با معماری خاص و منحصر به فرد خود در ایزدشهر واقع شده است.
طراحی ویلا به گونه ای است که در طبقه پایین دارای پذیرایی، آشپزخانه فول فرنیش، میز ناهارخوری، سرویس فرنگی و روشویی می باشد، همچنین یک اتاق خواب مستر که می توان ان را یک سوئیت مستقل نیز در نظر گرفت در طبقه پایین قرار دارد که دارای مبلمان، اسپیلت و رادیاتور، سرویس فرنگی و حمام و وان جکوزی می باشد، و در طبقه بالای ویلا یک اتاق خواب مستر و حمام و سرویس فرنگی قرار دارد، در نظر داشته باشید ویلا در فضای بیرون اتاق ها فاقد حمام می باشد، همچنین ویلا فاقد سرویس ایرانی می باشد.
حیاط مجموعه با دیوار محصور است و جهت برقراری و حفظ امنیت نگهبان به صورت 24 ساعته در کیوسک نگهبانی مستقر می باشد، همچنین این محوطه به صورت مشترک با سایر واحد های مجموعه استفاده می شود اما هر اقامتگاه در فضای پشتی ویلا دارای حیاط با چشم انداز رودخانه، آتشدان و صندلی و جکوزی گرم و سرد می باشد، در نظر داشته باشید ویلا به دوربین مداربسته نیز مجهز می باشد که دروازه ورودی و فضای کوچه را پوشش می دهد.
سفارش ناهار و شام (غذاهای دریایی و محلی) با هماهنگی قبلی و سرو داخل ویلا با پرداخت هزینه جداگانه امکان پذیر است،
همچنین خدمات ماساژ در اتاق با هماهنگی قبلی ارائه می‌شود. دسترسی مستقیم به مسیرهای پیاده‌روی جنگلی اطراف و امکان هماهنگی برای ماهی‌گیری در فضای برکه‌ای با منظره‌ای بی‌نظیر، تنها در فاصله نزدیکی فراهم است.
به منظور تهیه مایحتاج روزانه، دسترسی به سوپرمارکت و نانوایی با پیمودن مسافتی در حدود 200 متر ممکن است.
کیفیت آنتن دهی اپراتورهای ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و پوشش شبکه اینترنت نیز به صورت 4g می باشد.
در نظر داشته باشید آب لوله کشی اقامتگاه از طریق مخزن تامین می گردد، لذا توصیه می شود مهمانان گرامی جهت آشامیدن با خود آب معدنی همراه داشته باشند.
دریای خزر، آبگرم لاویج، چمستان، آبشار آب پری، چشمه کشپل و کوهپایه های اطراف به همراه چشم انداز بی نظیر و بازارچه قدیمی از جاذبه های ایزدشهر و قابل دسترسی از این اقامتگاه می باشد.

فضای خواب
2 اتاق خواب

1

1

2

2

امکانات

  • جکوزی
  • سیستم گرمایشی
  • سیستم سرمایش
  • مبلمان
  • سرایدار/نگهبان
  • آب لوله‌کشی
  • استخر
  • میز بیلیارد

ویژگی‌ها

لوکس و مجلل

خاص

لب آب

تقویم / نرخ

گزارش خطا

آذر 1404
شیدسچپج
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
ارقام به تومان می‌باشند
نرخ هر نفر اضافه:+1٬500٬000 تومان / بیشتر از 4 نفر

تخفیف‌ها

کوتاه مدت

10% تخفیف

حداقل 3 شب

بلند مدت

30% تخفیف

حداقل 10 شب

مقررات لغو رزرو

سیاست متعادل:

در صورتی که رزرو، حداقل 3 روز کامل قبل از تاریخ ورود لغو گردد؛ مبلغ صورتحساب پس از کسر حداکثر 15 درصد کارمزد به میهمان عودت می‌شود. در غیر اینصورت اجاره شب اول بعلاوه حداکثر 15 درصد شب‌های باقیمانده کسر می‌شود. توضیحات بیشتر

مقررات اقامتگاه

ساعت ورود از

3 عصر تا 11 شب

ساعت خروج تا

11 صبح

    مدارک مورد نیاز: کارت ملی هوشمند یا شناسنامه

    برگزاری جشن کوچک با هماهنگی میزبان امکانپذیر است.

    همراه داشتن حیوان خانگی ممنوع است.

نقشه

امتیازات (2 مهمان)

4.8

از ۵

بر اساس امتیازات ۱ سال اخیر

5

صحت مطالب

5

رفتار میزبان

5

نظافت اقامتگاه

5

مکان اقامتگاه

5

تحویل به موقع

4

ارزندگی اقامتگاه

نظرات

اصف

میزبان جاجیگا از شهریور 1404

درباره‌ میزبان:

فعال در حوزه گردشگری

میزان تایید رزرو:

94 درصد

سرعت پاسخ‌گویی:

کمتر از 5 دقیقه

مشاهده حساب کاربری میزبان
هر شب از 17٬000٬000 تومان
راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان