
ویلای چوبی جکوزی دار با ویو جنگل در اربه کله
درباره اقامتگاه
این کلبه دو خوابه مستر با چشم انداز جنگل و دریا در اربه کله واقع شده است که تا مرکز شهر رامسر حدود 10 کیلومتر فاصله دارد.
وجود امکاناتی نظیر جکوزی، میز بیلیارد، میز فوتبال دستی، آلاچیق و سیستم صوتی فضای مناسبی را برای مهمانی و دورهمی ها فراهم نموده است.
این واحد در طبقه همکف با دسترسی حدود 3 پله شامل اتاق بازی و سرویس ایرانی می باشد و در طبقه دوم پذیرایی، آشپزخانه، بالکن و حیاط خلوت و در طبقه سوم دو اتاق خواب مستر به همراه بالکن قرار گرفته است.
محوطه ویلا با دیوار محصور شده است و لازم به ذکر است آب مورد نیاز این اقامتگاه از طریق چشمه تامین می شود.
سرو غذا های محلی مانند مرغ شکم پر، ماهی شکم، باقالی قاتوق و میرزا قاسمی با هماهنگی قبلی میزبان و پرداخت هزینه جداگانه برای وعده ناهار و شام امکان پذیر است.
به منظور تهیه مایحتاج روزانه، دسترسی به سوپرمارکت با پیمودن مسافتی در حدود 500 متر و نانوایی با پیمودن مسافتی در حدود 800 متر ممکن است.
پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 3g می باشد.
لازم به ذکر است مسیر در 20 متر منتهی به اقامتگاه به صورت جاده خاکی و قابل تردد با خودرو می باشد.
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظرات
با امکان چت آنلاین با میزبان